Lucky Wizard
 

Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Red Tiger Gaming gokkasten

Lucky Wizard

Lucky Wizard is een gokkast van de ontwikkelaar Red Tiger Gaming en het is wellicht de beste gokkast van de ontwikkelaar op dit moment. Het is een gokkast waarbij de schijn bedriegt. Het lijkt een bijzonder standaard gokkast wanneer je deze opent. Er zijn standaard animaties en ook de vorm van de gokkast is bijzonder normaal voor spellen in het online casino. Wanneer je de gokkast echter eenmaal aan het spelen bent, merk je al snel dat hier veel meer aan de hand is dan een standaard gokkast waarbij je niet veel kunt doen. Sterker nog, dit is een gokkast waarbij je urenlang kunt spelen zonder echt verveeld te raken.

Lucky Wizard Features2

Hoe speel je Lucky Wizard?

Lucky Wizard is een gokkast die bijzonder leuk is om te spelen. Dat heeft er vooral mee te maken dat de gokkast zo ontzettend gemakkelijk te spelen is. Wanneer je de inzet linksonder in beeld aangepast hebt, kun je direct gaan spinnen. De wielen hebben een standaard opzet met de vijf wielen en drie rijen, en er zijn standaard animaties gebruikt om de wielen te vullen. Is dat een probleem? Nee, in Lucky Wizard is het juist handig. Er zijn veel features en er gebeurt veel op de wielen. De herkenbare afbeeldingen zorgen ervoor dat de gokkast net even iets minder druk wordt.

Er zijn verschillende interessante symbolen. Zo is er een symbool voor de bonusronde, en zijn er wild symbolen die de winsten af kunnen maken voor je, zodat je net even iets meer kans hebt op een leuke winst.

De features in Lucky Wizard

Lucky Wizard heeft verschillende interessante features. Deze hebben allemaal te maken met de tovenaar en zijn allemaal random. Je hebt er dus geen speciale selectie met symbolen voor nodig. Tijdens het spinnen, komt de tovenaar langs om te bepalen welke van de features gespeeld wordt. Zo kan de tovenaar zorgen voor speciale wielen waar alle minder betalende symbolen van verdwenen zijn, maar kan hij ook zorgen voor random wild symbolen. Er is nog een optie die je kunt winnen. Daarbij verandert de tovenaar de animaties om ervoor te zorgen dat je een enorme winst kunt krijgen. Daar heb je wel wat geluk bij nodig.

Lucky Wizard Features3

Er is nog een andere random feature die in de gokkast verwerkt is. Dat is de pot met goud. Krijg je deze op het derde wiel, dan krijg je een random winst uitgekeerd. Dat klinkt niet heel spannend, maar is het wel, want de winsten kunnen heel hoog uitvallen!

De bonusgame in Lucky Wizard

Lucky Wizard is ook nog eens voorzien van een bonusgame. Krijg je driemaal het Lucky Bonus symbool op de wielen te staan, dan ga je naar een soort ganzenbord systeem. Hoe verder je komt, hoe meer je wint. Links in beeld staan elke keer zes flesjes. Je kiest er één en dat bepaalt hoeveel stappen je vooruit mag. Zit er een ‘Again’ onderin de fles, dan mag je daarna nog een keer kiezen. Dit kan je zomaar 800 keer je inzet opleveren, al heb je daar wel heel veel geluk voor nodig.

Jackpot en winlijnen in Lucky Wizard

Lucky Wizard heeft in totaal veertig winlijnen. Deze zijn niet aan te passen en dat is logisch met de random features die in de gokkast verwerkt zitten. Er is ook geen jackpot in de gokkast gebruikt en dat is maar goed ook. De gokkast heeft namelijk genoeg te doen voor de meeste spelers en is aantrekkelijk zoals deze is. Een jackpot is niet nodig voor Lucky Wizard, de tovenaar zorgt zelf wel voor de leuke winsten op de wielen namelijk.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Lucky Wizard

9.2

Graphics

8.8/10

Kenmerken

9.6/10

Speelbaarheid

9.5/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Zeer leuke bonusgame
  • Sterke features
  • Interessant om te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Caroline on Lucky Wizard
Mooie animaties

Echt een leuke gokkast om te spelen met boeiende animaties

Advertisment ad adsense adlogger