Dragon’s Luck

Toon mij alle Red Tiger Gaming gokkasten

Dragon’s Luck

Dragon’s Luck is een gokkast van Red Tiger Gaming en deze gokkast is eigenlijk een beetje misleidend. De gokkast lijkt namelijk bijzonder standaard te zijn en zal niet direct opvallen wanneer je deze in het overzicht ziet staan. De vele standaard symbolen en de standaard opzet van de gokkast zijn niet echt aantrekkelijk. Wanneer je begint met spelen, merk je echter al snel dat dit helemaal geen standaard gokkast is. Sterker nog, Dragon’s Luck is bijzonder spannend met leuke features, een aantrekkelijk thema en een bijzonder leuke uitwerking.

Dragon's Luck Welkomst

Hoe speel je Dragon’s Luck?

Dragon’s Luck is een gokkast waarbij je eerst linksonder in beeld de inzet aanpast. Vervolgens kun je er even goed voor gaan zitten. De gokkast heeft namelijk vijf wielen en drie rijen, maar is geen standaard gokkast. De winsten worden berekend aan de hand van de winlijnen, maar hoeven niet op het eerste wiel te beginnen. Krijg je ergens drie op een rij, dan kun je ervanuit gaan dat je direct een winst hebt gedraaid. Dit wordt nog eens wat makkelijker door de aanwezigheid van een wild symbool. Deze maakt de winsten af.

Er zijn standaard symbolen op de wielen. De tien tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen. Dat is echter niet bezwaarlijk. Het is handig, aangezien dit ervoor zorgt dat de gokkast overzichtelijk blijft voor de spelers. Met de features die een grote rol spelen in Dragon’s Luck is dat wel net zo prettig.

De features in Dragon’s Luck

Dragon's Luck Features

In Dragon’s Luck kom je munten tegen op de wielen. Deze munten betalen zelf niet uit, maar veranderen in een willekeurig symbool. Zij nemen allemaal hetzelfde symbool aan, waardoor de winsten hoog op kunnen lopen. Dat is al leuk voor de extra spanning, maar het wordt nog beter. In Dragon’s Luck kom je namelijk ook grote munten tegen. Deze beslaat meerdere velden en levert altijd een winst op. Wanneer de animaties geen winst opleveren, zullen de draken naast de gokkast ervoor zorgen dat er alsnog winsten op de wielen komen te staan. Handig, want daar heeft jouw saldo baat bij. De winsten kunnen op deze manier namelijk heel hoog oplopen met een beetje geluk en de goede inzet.

Winlijnen en jackpot in Dragon’s Luck

Dragon’s Luck heeft geen jackpot, maar je kunt wel even 1380 keer je inzet terugwinnen tijdens het spelen van de gokkast. Het interessante ligt hier echter in de winlijnen. Er zijn er slechts 10 en dat is tegenwoordig erg weinig voor een gokkast. Bij Dragon’s Luck is er namelijk iets aan de hand met de winlijnen. Waar je in andere gokkasten een winst kunt maken door de symbolen vanaf het eerste wiel op een lijn te hebben, mogen de winsten hier overal beginnen. De enige eis is dat je minstens drie symbolen op een van de winlijnen hebt staan, en dat is net even iets makkelijker. Hierdoor win je namelijk vaker geld, zeker met de features die in deze gokkast zitten.

Het grootste voordeel van Dragon’s Luck is dat de gokkast overzichtelijk en gemakkelijk gehouden is. Ondanks alle features en mogelijkheden is het namelijk wel een gokkast die om zijn eenvoud geprezen wordt, en dat is volledig terecht. De meeste gokkasten met veel features en een aantrekkelijke opzet, zijn namelijk te moeilijk gemaakt. Dragon’s Luck kun je gewoon gaan spelen zodra je wilt, want hier zit niets moeilijks in wanneer je dit gelezen hebt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Dragon's Luck

8.7

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.2/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Zeer goed te spelen
  • Spannende feature

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Erwin on Dragon's Luck

Zo standaard is deze gokkast helemaal niet hoor. Heb je het spel wel gespeeld?

by Thomas on Dragon's Luck
Meh

Weer zo'n standaar Chinese gokkast

Advertisment ad adsense adlogger