3 Musketeers
 

Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Red Tiger Gaming gokkasten

3 Musketeers

3 Musketeers is een gokkast van Red Tiger Gaming en het gaat hier helemaal om de drie musketiers, die een ontzettend grote rol toebedeeld hebben gekregen van de ontwikkelaar in de gokkast. De opzet van de gokkast is relatief standaard, maar dit beeld verdwijnt al redelijk snel wanneer je de features in werking ziet. De animaties zijn eenvoudig, maar dit zorgt ervoor dat de gokkast sneller laadt – en met de muziek en geluidseffecten is het zeker een interessante gokkast om eens te gaan spelen.

The Three Musketeers Welkomst

Hoe speel je 3 Musketeers?

De 3 Musketeers gokkast heeft vijf wielen en vier rijen en heeft daarmee een redelijk standaard opzet. De kaartsymbolen zijn gebruikt om standaard animaties op de wielen te zetten, maar heel erg storend zijn deze niet. Je let namelijk veel meer op de overige animaties, waarbij de musketiers zelf de hoofdrol hebben. Ook omdat zij rechts van de gokkast in beeld blijven staan tijdens het spelen.

De gokkast draait snel en is gemakkelijk te spelen, maar komt pas echt tot leven met de verschillende musketiers. En dat heeft verschillende redenen!

De random features in 3 Musketeers

Ben je aan het spinnen en duurt het even iets langer? Dan komt een van je vrienden met een zwaard langs en dat is zeker de moeite waard. Er worden dan random wild symbolen op de wielen geplaatst, op horizontale, verticale of diagonale wijze, afhankelijk van de musketier die langskomt om je te helpen. Je hoeft hiervoor geen meters in de gaten te houden of symbolen te vinden op de wielen, de feature is random en deze kunnen aardig wat geld opleveren wanneer je een klein beetje geluk hebt.

De features in 3 Musketeers

Wil je echte spanning? Houd dan de meters rechts in beeld. Elke musketier heeft een eigen meter en wanneer deze vol is omdat de musketier vaak genoeg langsgekomen is, dan wordt de feature gespeeld. In het geval van Athos krijg je maximaal drie deals te zien. Je bepaalt zelf of je akkoord gaat met het voorstel, of dat je het volgende voorstel wilt zien. Dat betekent dat je meer winst kunt pakken, of erachter kunt komen dat het eerste voorstel toch het meest slimme geweest was.

The Three Musketeers Bonus

Speel je de Wheel Bonus vrij, dan heb je ook een spannende feature. Hierin spin je een wiel om een multiplier te winnen. Pak je een bedrag waar +spin achter staat, dan mag je nog eens draaien. Dit kan met een beetje geluk 1000x je inzet opleveren!

De Bar Bonus is de laatste feature. Hierin moet je een pad vrij zien te maken en ook hierin kun je hoge winsten maken wanneer je wat geluk hebt.

De winlijnen en jackpot in 3 Musketeers

3 Musketeers heeft een opzet waar de winlijnen goed bij passen. De veertig winlijnen zijn niet aan te passen, maar je kunt linksonder in beeld wel je totale inzet gemakkelijk aanpassen. Let er wel op dat deze bijzonder belangrijk is voor de features die je vrij kunt spelen in deze gokkast. Er is geen jackpot aan de gokkast verbonden, al is dit erg makkelijk tegen te spreken wanneer je kijkt naar de maximale winst en de mogelijke winsten in de features in de gokkast. Het is vooral een vermakelijk spel met een hoog niveau. De animaties en geluiden zijn zelf de moeite al waard, zeker met de Franse musketiers op de wielen, maar de features maken de gokkast nog eens veel interessanter voor de mensen die op zoek zijn naar unieke elementen en vooral veel spanning. Een goede gokkast van Red Tiger Gaming dus, die hiermee nogmaals de naam op de kaart weet te zetten!

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

3 Musketeers

3 Musketeers
9.325

Graphics

9/10

  Kenmerken

  10/10

   Speelbaarheid

   10/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Vermakelijke gokkast
     • Leuke features
     • Interessante bonussen

     Nadelen

     • Geen jackpot, al mis je die niet
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     3 Musketeers
     Average rating:  
      0 reviews
     Advertisment ad adsense adlogger