Wins of Fortune

Speel met echt geld Speel op Mobiel Speel Full Screen

 Wins of Fortune

Wins of Fortune is een gokkast van de ontwikkelaar Quickspin en dit is een interessante gokkast omdat deze compleet anders is dan de gokkasten die je kunt kennen uit het casino. Er is namelijk geen standaard aantal wielen of rijen, dit verandert per spin waarin je winst maakt. Er zijn ook geen standaard symbolen in de gokkast, wat een groot voordeel is. Tegelijkertijd is er een feature die de gokkast bijzonder interessant maakt en die voor hoge winsten zorgt. Dat is maar goed ook, want je komt geen free spins of bonusgames in de gokkast tegen. Maar dat zal je nauwelijks merken tijdens het spelen van Wins of Fortune.

Wins of fortune welkomst

Hoe speel je Wins of Fortune?

Wanneer je de eerste keer spint, valt direct op adat de gokkast een vreemde opzet heeft. Er zijn vijf wielen, maar het aantal rijen verloopt sterk in de gokkast. De eerste twee wielen hebben bijvoorbeeld maar drie rijen. Maar dat is geen constante factor, want dit kan namelijk oplopen gedurende je meer winsten maakt.

Er zijn geen standaard symbolen, maar er is wel gekozen voor een bepaalde steen in verschillende kleuren, welke wel standaard lijkt. Dat is een voordeel, want op deze manier kun je makkelijker inschatten wanneer je een winst gemaakt hebt. Er is ook een wild symbool. Deze kan alle andere symbolen vervangen want er zijn geen aparte symbolen zoals een scatter. De animaties zijn grappig gemaakt en hoewel ze er goedkoop uitzien, dragen ze zeker bij aan de gokkast en de beleving.

De feature in Wins of Fortune

Wins of Fortune heeft geen constante wielen. Dat lijkt een beetje vreemd, maar tijdens het spelen zal al snel blijken waarom dit zo is. Bij elke winst die je maakt, schuift de gokkast een wiel op naar rechts, waarbij er steeds meer velden zullen zijn. Blijf je winsten maken, dan wordt de gokkast dus steeds groter, tot je een gokkast hebt met vijf wielen en vijf rijen. Op dat moment begint de superspin. Je mag door blijven spinnen tot je op het punt komt waarop je geen winsten meer maakt. Dan ga je terug naar de eerste opzet van de gokkast.

Wins of fortune super spins

Dit heeft voordelen en nadelen. Het nadeel is dat de eerste winsten altijd bijzonder klein zijn. Er zijn dan weinig lijnen actief en dat zorgt ervoor dat de betalingen lager uitvallen. Aangezien je direct een tweede spin erachteraan krijgt waarin je nieuwe winsten kunt maken, kun je dit tegen elkaar afstrepen. De echt hoge winsten haal je in de superspin, maar hier kom je lang niet zo vaak als je zou willen.

Dit maakt de gokkast natuurlijk wel een stuk spannender dan veel van de andere gokkasten die je online kunt vinden. De muziek en de geluidseffecten zorgen overigens voor nog meer spanning, omdat je er constant aan herinnerd wordt dat het spannender wordt. Dan wordt het natuurlijk ook wel spannend tijdens het gokken op Wins of Fortune!

De winlijnen en jackpot in Wins of Fortune

Wins of Fortune heeft een uiteenlopend aantal winlijnen. Hoe verder je komt door achter elkaar te winnen, hoe groter het aantal winlijnen is in de gokkast. Er is geen jackpot, maar dat wordt goed gemaakt door de feature die met regelmaat hoge winsten komt brengen, zeker wanneer het je lukt om in de superspin te blijven hangen door meermalen één extra symbool te krijgen. Het is jammer dat er geen bonusgame is en geen free spins, maar de mogelijkheden in de gokkast zijn zelf groot genoeg om het spannend te houden voor de meeste spelers.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wins of Fortune

8.2

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Sterke feature
  • Hoge winsten in superspin

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger