Titan Thunder

Titan Thunder is een gokkast van ontwikkelaar Quickspin, wie deze gokkast opent zal meteen geïntrigeerd zijn omdat deze gokkast namelijk een zesde wiel heeft. Maar dit is geen gewoon wiel het is namelijk het Titan Thunder wiel. De gokkast draait het merendeel van het spel op vijf wielen, vier rijen en 50 winlijnen. Is aangevuld met een wild symbool en daarnaast bonus freespins. Een interessante gokkast die zeker je aandacht vanaf moment een zal vast weten te houden.

Titan Thunder Gokkast Free Spins

Hoe speel je Titan Thunder?

Hoewel de gokkast een zesde wiel heeft, zijn er geen speciale dingen die je moet weten voordat je deze gokkast kunt gaan spelen. Het zesde wiel is een bonuswiel zou je kunnen stellen en zal negen van de tien spins ook niet meedraaien. Zoals we van de gokkasten van Quickspin gewend zijn bepaal je de inzet per winlijn en kan je de totale inzet midden in beeld zien staan met daarnaast het bedrag dat je gewonnen hebt. De spin en autoplay knop zitten helemaal rechts in beeld. Mochten er onduidelijkheden zijn over de gokkast kan je de paytable links onder de gokkast vinden.

Hoe werkt het zesde wiel van Titan Thunder?

Titan Thunder Gokkast Welkomst
Het eerste wat opvalt aan deze gokkast is het massieve zesde wiel, dit wiel heet Titan Thunder en wanneer de achtergrond van de gokkast paars kleurt weet je dat er wat gaat gebeuren. Het wiel zal een normaal wiel worden dat mee gaat draaien op de gokkast, en na de spin waarin dit wiel mee draait zal het gaan onweren en zullen er tot acht wilds op de wielen geslagen worden door de bliksem. Dit is een bijzonder inventief idee van ontwikkelaar Quickspin en iets wat heel erg goed kan uitpakken,want tot acht wilds random op de wielen? De combinaties die dan mogelijk zijn, zijn ontelbaar in winst.

De freespins van Titan Thunder

Bij de freespins van Titan Thunder wordt het pas echt interessant, niet alleen zal het zesde wiel automatisch mee gaan draaien, je krijgt ook nog eens een extra wild symbool. De Titanen zullen allemaal 2×2 worden en een van deze is je wild symbool dit wordt voorafgaande aan de spins duidelijk gemaakt wederom met bliksem. Maar wat de freespins zo geniaal maakt is het feit dat de zes wielen er feitelijk drie worden, omdat de Titanen 2×2 vlakken innemen is het net of er drie bredere wielen draaien. De overige symbolen zullen ook gelijkmatig verdeeld worden over de wielen, waardoor je een maximale kans hebt op zes dezelfde symbolen – met dus extra grote winkansen voor jou.

Geen bonusgame of Jackpot voor Titan Thunder

Deze gokkast heeft naast een serie van acht freespins per keer, geen andere bonusgame of een jackpot. Het zesde wiel geeft al een hele goede dimensie aan de gokkast en tijdens de freespins kan je door de dubbele symbolen op elk wiel grote winsten binnenhalen. Wanneer je een van de Titanen twee of zelfs drie keer op de wielen krijgt kan je uitgaan van een big win. Alles bij elkaar is Titan Thunder een leuke gokkast, maar wel eentje die ondanks de extraatjes niet bijzonder spectaculair is. Iets wat jammer is want Quickspin had veel meer uit dit thema kunnen halen. Een bijzonder bonusgame bijvoorbeeld of een Jackpot waar de Titanen zelf jaloers op zouden zijn geweest. Je zou kunnen stellen dat het een beetje een gemiste kans is, maar wel eentje zonder dat het meteen een drama is – want het idee van de gokkast met gestackte wild symbolen, het zesde wiel en de freespins? Is erg leuk – alleen net niet helemaal geweldig uitgevoerd.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.4

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Free spins
  • Zesde wiel

Nadelen

  • Geen bonusgame
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger