The Wild Chase

The Wild Chase

The Wild Chase is een spannende gokkast van Quickspin. Wanneer je de gokkast voor de eerste keer opent, lijkt het een standaard gokkast. Er zijn immers vijf wielen en drie rijen, maar er zijn geen standaard gokkast symbolen. Zolang je geen winst op de wielen krijgt, blijft de gokkast redelijk standaard, maar op het moment dat je wel winsten krijgt, zie je direct waarom deze gokkast speciaal is. Daarnaast is er ook een bonusgame en een interessante multiplier die flink op kan lopen tijdens het spelen van The Wild Chase gokkast.

Hoe speel je The Wild Chase?

The Wild Chase Symbolen

The Wild Chase is een gemakkelijk te spelen gokkast. Onder in de gokkast kun je de inzet aanpassen wanneer je met een andere inzet wilt spelen. Helemaal rechts vind je de spinbutton, links daarvan vind je de autospin functie die je zelf op een bepaald aantal spins kunt zetten. Het aantal winlijnen staat vast op 25, deze kun je niet aanpassen. Op de wielen vind je geen standaard symbolen, alle symbolen zijn voor de gokkast gemaakt. De gokkast lijkt standaard, maar de wild symbolen zorgen voor een hogere multiplier. De stand van de multiplier per spin vind je linksboven in de gokkast terug. Dit wordt pas echt interessant op het moment dat je winsten op de wielen krijgt tijdens het spelen.

De feature in The Wild Chase

Wanneer je gokkasten zoals Jack Hammer gespeeld hebt, dan kun je de feature in The Wild Chase herkennen. De winsten blijven op de wielen staan, en de rest van de animaties worden opnieuw gespind. Wanneer je meer winsten krijgt in de re-spin, dan wordt dit nog eens herhaald. Elke wild zorgt voor een hogere multiplier die op kan lopen tot een magische vijfmaal de winsten. De bonus is ook makkelijker vrij te spelen op deze manier. Je moet de drie rondjes rechts boven in beeld volspelen. Let wel op, op het moment dat je geen winsten op de wielen krijgt, vallen de multiplier en de bonussymbolen direct weg. Je moet dan weer opnieuw beginnen in de hoop dat je weer leuke winsten op de wielen krijgt.

De bonusgame in The Wild Chase

The Wild Chase Bonus Gif

The Wild Chase is voorzien van een bonusgame. Daarvoor moet je minstens driemaal het bonussymbool op de wielen krijgen binnen één set van spins met winsten. Dat lijkt redelijk eenvoudig, maar zo gemakkelijk is dat niet tijdens het spelen van de gokkast. Wanneer je de drie symbolen hebt, dan wordt het direct echt spannend. Je krijgt dan namelijk tien free spins en daarin draait de feature natuurlijk gewoon gretig mee, waardoor je heel hoge winsten kunt zien. Net als in de normale gokkast geldt ook hier dat er niet zeer vaak winsten op de wielen komen, maar wanneer deze op de wielen landen, dan weet je zeker dat het een spannend feestje gaat worden.

The Wild Chase Free Spins

De winlijnen en jackpot in The Wild Chase

The Wild Chase heeft 25 winlijnen, maar deze kun je niet aanpassen in de gokkast. Dit heeft uiteraard alles te maken met de feature die kan zorgen voor leuke winsten. Er is geen directe jackpot in de gokkast ingebouwd, maar dit is gemakkelijk tegen te spreken. Er zijn namelijk meer dan genoeg kansen om enorme winsten op te bouwen, en een megawin is alleen maar wachten op het goede symbool, met een leuke wild erbij om de multiplier omhoog te laten schieten. Deze gokkast speel je het beste met het geluid aan. Op die manier kun je tijdens de re-spin al horen of de spin je winst op gaat leveren of niet.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.6

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Zeer sterke feature
  • Bonusgame

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Hans on The Wild Chase
jackpot gokkasten

Waar blijven de leuke jackpot gokkasten? Valt mij op dat er maar weinig nieuwe gokkasten bijkomen.

by Taarne on The Wild Chase
Vet

Eindelijk wat meer stoere gokkasten in plaats van al dat schattige gedoe!

Advertisment ad adsense adlogger