The Three Musketeers

The Three Musketeers is een leuke gokkast van de ontwikkelaar Quickspin. Het is een gokkast waarbij de geluidseffecten een grote rol spelen tijdens het spelen van de gokkast. De geluidseffecten en de muziek zijn namelijk in het thema van de gokkast gehouden en deze dragen sterk bij. De animaties zijn minstens zo vermakelijk, en met de features die in de gokkast verwerkt zijn, is het spelen van deze The Three Musketeers gokkast een waar avontuur. Er zijn free spins te winnen, maar de functie met de multiplier op de wild is minstens zo interessant voor de meeste spelers, vooral omdat de spanning en de winsten daar perfect samen kunnen vallen.

The Three Musketeers Gokkast Welkomst

Hoe speel je The Three Musketeers?

The Three Musketeers is een gokkast waarbij je eerst even moet kijken naar de mogelijkheden voordat je begint met spinnen, zeker wanneer je direct met echt geld wilt gaan spelen. Allereerst moet je de winlijnen instellen waar je mee wilt spelen. Er zijn er maximaal 20 en je kunt ook kiezen om de feature aan of uit te zetten wanneer je met de maximale winlijnen speelt. De feature kost je extra inzet, maar de extra spanning maakt het zeker de moeite waard. De boer tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen, alle andere animaties hebben te maken met het thema van de gokkast. De wild kan alle symbolen vervangen, op het zwaard na. Dit is namelijk de scatter en deze leidt naar de free spins.

De feature in The Three Musketeers

The Three Musketeers is voorzien van een feature, maar zoals al eerder vermeld werd, moet je betalen om de feature te kunnen spelen. Wanneer het wild symbool volledig op het wiel komt te staan, wordt er gespind om de multiplier te bepalen. Deze kan tussen de 1 en de 4 liggen, waardoor de winsten vele malen hoger kunnen liggen dan op de momenten dat je zonder de feature speelt. Een kwestie van een goede afweging maken over hoe je dit spel wilt spelen dus! Ook met de feature kan het wild symbool alle symbolen vervangen behalve de scatter, maar dit is normaal voor alle gokkasten op het internet.

De free spins in The Three Musketeers

The Three Musketeerd Gokkast Free Spins

De free spins in The Three Musketeers worden gespeeld op dezelfde wielen als de normale gokkast. Ook hier kan de feature in voorkomen wanneer je deze aan hebt staan, maar de feature wordt leuker. Wanneer je een wild deels op de wielen hebt staan, dan wordt deze rechtgetrokken zodat deze alsnog helemaal op het wiel komt. Hieruit komt dan weer een multiplier voort. Heb je er meerdere op de wielen staan, dan worden de multipliers gecombineerd, waardoor de winsten nog eens veel hoger kunnen worden. Tijdens de free spins speelt de All for One Pays ook mee, dit betekent dat je nog meer winsten kunt binnenhalen tijdens het spelen in deze modus.

De winlijnen in The Three Musketeers

The Three Musketeers maakt gebruik van maximaal 20 winlijnen. Alleen met twintig winlijnen kun je de feature actief maken, alle andere instellingen hebben geen feature. Je kunt de gokkast handmatig spinnen, maar je kunt er ook voor kiezen om de autospin aan te zetten. Deze is uitgebreid genoeg om de juiste aantallen voor jou te kunnen vinden. Deze gokkast is één van de betere gokkasten op het internet, maar aangezien er geen jackpot is, is de gokkast niet zo populair als dat deze had kunnen worden wanneer Quickspin er wel voor gekozen zou hebben om een jackpot aan de gokkast te verbinden.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.5

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Leuke feature met hoge winsten

Nadelen

  • Feature is betaald
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger