The Epic Journey

The Epic Journey is een gokkast van de ontwikkelaar Quickspin waarin de spanning hoog op kan lopen. Het is een unieke gokkast, maar is zonder enige twijfel niet een van de makkelijkst te spelen gokkasten op het internet. Dat komt door de opzet van de gokkast. Er is namelijk niet één set met wielen, er zijn drie verschillende sets met wielen waardoor je in feite met drie gokkasten tegelijkertijd speelt. Dat is ook goed te zien aan de honderd winlijnen waarmee je speelt in The Epic Journey. De features zijn overweldigend, het grote aantal bonusgames en features die in de gokkast zitten, maken de gokkast nog spannender, en voor sommige spelers ook ongetwijfeld lastiger om te begrijpen.

Epic Journey Gokkast Welkomst

Hoe speel je The Epic Journey?

The Epic Journey is een gokkast waarbij je niet van tevoren na hoeft te denken over het aantal winlijnen waar je mee wilt spelen. Het aantal winlijnen staat namelijk vast. Het is verstandig om eerst even te kijken naar de opzet van de gokkast. Je zal zien dat er drie gokkasten zijn met vijf wielen en vier rijen. Een groot aantal wielen om in de gaten te houden, maar dit wordt makkelijker gemaakt door de animaties die sterk van elkaar verschillen tijdens het spelen van de videoslot. Het is wel duidelijk te zien dat de software van de gokkast wat verouderd lijkt te zijn. Desalniettemin is de gokkast goed te spelen.

De wild feature in The Epic Journey

Epic Journey Gokkast Free Spins

The Epic Journey maakt gebruik van een wild feature. Deze feature is interessant vanwege de hoge winsten die mogelijk zijn. Hiervoor moet je de vulkaan wild op minstens twee gokkasten hebben staan op het middelste wiel. Wanneer dit lukt, gaan de vulkanen uitbarsten en schieten zij wild symbolen op de andere gokkasten, waardoor de winsten hard op kunnen lopen. Naast deze vulkaan wild symbolen zijn er ook nog gewone wild symbolen, gouden plakken waar ‘wild’ in geschreven staat. Beide wild symbolen doen hetzelfde.

De bonusgames in The Epic Journey

Epic Journey Gokkast Bonusgame

The Epic Journey is voorzien van een groot aantal bonusgames. Hiervoor moet je eerst driemaal de boor op de wielen hebben in de drie gokkasten. Je krijgt vervolgens een aantal stenen te zien, waarvan je er eentje moet kiezen. Er zitten verschillende bonusgames onder, maar wanneer je pech hebt, pak je de kontanten. Deze valt altijd wat lager uit. Een van de bonusgames is de fossielenjacht. Je gaat een dinosaurus opgraven door wielen te laten spinnen. Elke schop die je vindt, brengt je een hogere prijs. De paddenstoelen bonus is ook een bijzonder leuke bonusgame. Hierin moet je paddenstoelen kiezen. Er zitten prijzen onder, maar ook extra picks en multipliers. Zeker een bonusgame waarin de spanning hard op kan lopen, net als de winsten! De Safari Free Spins bonus kan je ook veel geld opleveren. Hierbij krijg je 10 free spins en er komt een extra symbool bij als wild, met verschillende multipliers.

Epic Journey Gokkast Bonusgame2

De winlijnen in The Epic Journey

The Epic Journey heeft 100 winlijnen. Deze zijn niet aan te passen en dit heeft ongetwijfeld te maken met de verschillende bonussen, en de features die in de gokkast verwerkt zijn. Hoewel de gokkast geen jackpot heeft, kunnen de prijzen wel erg hoog uitvallen tijdens het spelen van de gokkast, en de hoge mate van spanning maakt deze gokkast voor de meeste spelers een groot succes. Al is het even wennen om met drie verschillende gokkasten te moeten spelen per spin.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

7.7

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

7.8/10

Mobiel

6.1/10

Voordelen

  • Leuk met drie gokkasten
  • Verschillende features

Nadelen

  • Lastig te spelen door drie gokkasten
  • Mobiel totaal geen overzicht
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger