Supernova

Supernova is een aparte gokkast van de ontwikkelaar Quickspin. Ondanks dat er vijf wielen zijn, zijn er maar animaties op drie van de wielen tijdens het spelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de mogelijke winlijnen. Deze staan namelijk vast. Dankzij de speciale feature met de multipliers is het een spannende gokkast waarbij de winsten hard op kunnen lopen, maar het is zeker geen gokkast die geschikt is voor alle spelers in het online casino. Daarvoor staat de opzet van de gokkast namelijk te ver van de opzet van de standaard gokkast. Daarnaast is er geen bonusgame en zijn er ook geen free spins te winnen in Supernova, maar dit wordt goed gemaakt door de feature die de spanning hoog houdt.

Supernova Gokkast Welkomst

Hoe speel je Supernova?

Supernova is een van de gokkasten waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over het instellen van de winlijnen. Deze staan namelijk vast op 27 en dit is niet aan te passen voordat je gaat spelen, en ook niet tijdens het spelen. De inzet is wel aan te passen uiteraard en dat kan gewoon onder in de gokkast tijdens het spelen. De gokkast heeft veel animaties die te maken hebben met de kometen, vandaar ook de naam van de gokkast. Er zijn geen standaard animaties gebruikt om de wielen te vullen, maar dat kan ook nauwelijks. Er zijn namelijk maar drie wielen met animaties, met elk drie rijen. Er is een wild symbool en tijdens het spinnen hoor je direct of er een winst is of niet. Dat mag ook wel, want dan komen het vierde en vijfde wiel pas in actie, en daar zitten de grootste winsten in.

De feature in Supernova

Supernova Gokkast Feature

Wanneer je een winst op de wielen hebt staan, gaat het geluid een tandje omhoog tijdens het spelen van Supernova. Op het vierde en vijfde wiel staan namelijk multipliers en wormgaten. Wanneer je een wormgat op het vierde wiel krijgt, dan houdt de feature direct op. De kans bestaat echter dat je hier een multiplier krijgt. Is dat het geval, dan wordt het vijfde wiel ook voor je gespind. Ook hier kan een multiplier op komen te staan, die de winsten nog eens vermenigvuldigt. Op die manier kunnen de winsten hard oplopen, want de maximale multiplier in de Supernova gokkast is maar liefst tienmaal de winsten op de wielen!

De jackpot en winlijnen in Supernova

Supernova heeft winsten die veel hoger liggen dan in andere gokkasten. Dat heeft alles te maken met de multiplier, maar die moet dan wel goed vallen. Een echte jackpot is er echter niet. Dat heeft de gokkast ook niet nodig, de spanning is op deze manier al hoog genoeg tijdens het online gokken. De winlijnen staan vast. Het zijn er 27 en dat betekent dat winsten in alle richtingen gelden. Voor het vierde en vijfde wiel geldt dat de multiplier op het middelste wiel moet komen te staan. De gokkast is buitengewoon leuk opgezet en tijdens het spelen mis je de free spins en de bonusgame nauwelijks. Er is namelijk zoveel te zien en te doen dat je je handen gemakkelijk een avond vol kunt hebben met deze online videoslot.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

9

Graphics

8.9/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.5/10

Voordelen

  • Zeer sterke feature
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Te weinig extra's
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger