Sugar Trail

Sugar Trail is een mierzoete gokkast van ontwikkelaar Quickspin. De gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 40 winlijnen en is voorzien van een thema met snoepjes en beertjes. Mierzoet is zeker van toepassing wanneer je het wild symbool ziet, want die is om van te gaan watertanden. Voor de rest vind je op de wielen een aantal standaard symbolen aangevuld met een aantal snoepjes, een wild symbool en drie verschillende beren die heel erg belangrijk zullen gaan zijn.

Sugar Trail Gokkast Welkomst

De drie beren van Sugar Trail

Sugar Trail Gokkast Free Spins
Sugar Trail heeft zoals gezegd drie beren op de wielen, op wiel 1, 2 en 3 vind je een roze beer, wanneer je deze beer op de drie wielen krijgt ga je naar de wild candy freespins, je gaat naar een extern veld waar je het aantal free spins en wilds zal gaan bepalen die worden boven in beeld bijgeplaatst. Maar dat is nog niet alles, want er is ook nog een groene beer op wiel 2, 3 en vier deze groene beer zorgt voor een sugar lock respin. Krijg je deze op de betreffende wielen dan ga je allereerste naar een extern venster waarin de inzet bepaald wordt, het aantal wilds dat extra op de wielen geplaatst zal worden en het aantal keren dat je een re-spin krijgt. Dit aantal kan variëren maar de mogelijkheden op winst ook. Als derde op wiel 3, 4 en 5 is er de blauwe beer, deze staat voor een cash bonus ook hier ga je naar een extern scherm met een aantal mogelijkheden wanneer je de feature instart zal je een bedrag in beeld zien komen te staan aangevuld met meerdere bedragen of multipliers. Dit bij elkaar opgeteld is de bonus die je krijgt van deze beer. Deze drie beren zijn het hart van deze gokkast, en maken deze gokkast bijzonder interessant Quickspin heeft een interessant iets bedacht dat ze elk voor een eigen soort prijs zorgen en dat ze op een bepaald aantal wielen te vinden zijn. Dit concept is bekend maar niet in deze hoedanigheid en uitgewerkt op deze manier. Een bijzonder vernieuwende kijken op dit idee dus.

Sugar Trail Gokkast Feature

Hoe speel je Sugar Trail

Er is niet heel veel wat je moet weten om deze gokkast eenvoudig te kunnen spelen. Het is een kwestie van goed naar de beren kijken en hopen dat je geluk hebt om er drie naast elkaar te krijgen van een kleur. Maar ook de rest van de gokkast is winstgevend – want het wild symbool komt veelvuldig gestacked op de wielen voor waardoor je winsten goed op kunnen lopen. Maar met dank aan de beren is het pas echt goed mogelijk om leuke winsten te halen – maar dan moet je ze wel op de wielen krijgen op de juiste plek natuurlijk.

Geen externe bonusgame of freespins

Naast de bijzondere mogelijkheden die de drie beren geven heeft deze gokkast geen externe bonusgame en freespins – en wanneer je zou vinden dat dit nodig is dan doe je er beter aan om een andere gokkast te gaan vinden. Deze gokkast heeft het namelijk allemaal (behalve wellicht een jackpot) freespins, bonus respin en een cash bonus en het enige wat je hoeft te doen is hopen dat je de beren op de juiste plek krijgt. Wanneer er over iets geklaagd zou kunnen worden is het het feit dat er geen jackpot aan deze gokkast verbonden is, maar ook dat is een kleinigheidje op het hele idee van deze gokkast. Want Quickspin heeft een mierzoete gokkast bedacht, die het glazuur van je tanden kan krijgen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.8

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.4/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Drie verschillende features
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger