Sevens High

Sevens High is een gokkast van ontwikkelaar Quickspin, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 25 winlijnen. De gokkast heeft een eenvoudige uitstraling maar iets wat meteen op zal vallen is de meter links in beeld. Die maakt dat deze gokkast meteen opvalt en dat je er meer van wilt weten. En daarnaast valt de gokkast meteen op vanwege de ouderwetse uitstraling hoewel de gokkast hypermodern is, zijn veel van de symbolen afkomstig vanuit ouderwetse fruitautomaten wat deze gokkast een bijzondere uitstraling geeft.

Sevens High Gokkast Welkomst

Hoe speel je Sevens High

Wanneer je deze gokkast gaat spelen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet gaan houden. Ten eerste krijg je na elke winst een re-spin, zijn er progressieve wild symbolen op de wielen te vinden en heeft de gokkast ook nog een freespins bonusgame. Gekoppeld met de uitstraling van de gokkast zou dit voor veel van de liefhebbers meteen aantrekkelijk moeten zijn. Om de re-spins extra interessant te maken hebben ze echter de meter links in beeld bedacht die bij elke winst interessanter zal worden. De meter kan meteen als een van de meest interessante dingen van de gokkast gezien worden – sterker nog hij maakt deze gokkast interessant.

Hoe werkt de meter van Sevens High?

Sevens High Gokkast Meter

De meter die je links naast de gokkast in beeld ziet staan zal bij elke winst omhooggaan, na twee keer winst op rij (en dus twee keer een re-spin!) zal er een extra wild in het spel komen, de blauwe zeven. Na vier winsten op rij zal hier ook nog een groene zeven wild aan toegevoegd worden en bij zes winsten op rij zal je ook de rode zeven als wild symbool vrijgespeeld hebben. Je kan wel indenken dat met vier wild symbolen op de wielen de winsten gemakkelijk enorm hoog kunnen oplopen. Maar dat is nog niet alles, er is meer met deze gokkast.

De free spins bonus van Sevens High

Sevens High Gokkast Free Spins

Wanneer je drie keer het bonussymbool op de wielen krijgt, ga je naar de freespins. Je krijgt er standaard 10 en bij nog een keer drie keer het bonussymbool kan je er nog weer 10 bij krijgen. Maar ook tijdens de freespins is de meter van belang. Want bij twee winsten op rij zal ook hier de wild mee gaan draaien en krijg je er ook nog eens twee freespins bij. Dit kan oplopen tot zes freespins en uiteraard dus drie keer het extra wild symbool naast het normale wild symbool. De freespins zijn wellicht wel het meest belonende deel van dit spel omdat ze lang kunnen duren en je er extra veel kunt verkrijgen simpelweg door op “start de freespins” te drukken.

Geen jackpot of bonus game voor Sevens High

Hoewel je met deze gokkast heel veel winst kunt maken, heft deze gokkast geen jackpot. En op een bepaalde manier is dat jammer, het had wel bij deze gokkast gepast om er een jackpot in te bouwen. Het zouden bijvoorbeeld drie rode wild zevens kunnen zijn op de bovenste rij? Om iets te noemen – het zou het spel een extra lading hebben gegeven. Het missen van een bonusgame is daarentegen minder aanwezig. Omdat het spel freespins heeft, progressieve wilds en een re-spin na elke winst? Is het niet noodzakelijk dat er ook nog een extra bonusgame aanwezig is. Al met al is Sevens High een interessante gokkast die zeker de moeite waard is van het spelen.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Sevens High

8.675

Graphics

8/10

  Kenmerken

  8/10

   Speelbaarheid

   10/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Extra wild symbolen
     • Gemakkelijk te spelen
     • Re-spins

     Nadelen

     • Geen jackpot
     • Wat saaie gokkast
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Sevens High
     Average rating:  
      0 reviews
     Advertisment ad adsense adlogger