Second Strike

Second Strike is een gokkast met een retro uitstraling van ontwikkelaar Quickspin, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en tien winlijnen. Het retro thema is compleet met de muziek goed uitgevoerd voor deze gokkast en deze gokkast zal je als je van de wat ouderwetsere gokkasten houdt, ook zeker niet teleurstellen. Maar ook voor de mensen die graag modernere gokkasten spelen kan dit een bijzonder interessante gokkast zijn omdat het goede van de retro gokkast gecombineerd wordt met alle mogelijkheden die de nieuwe gokkasten te bieden hebben.

Second Strike Gokkast Welkomst

De symbolen van Second Strike

Second Strike Gokkast Symbolen

Op deze gokkast kan je een heel groot aantal van de standaard gokkast symbolen vinden – wel die je op de fruitautomaten kon en kan vinden. Een bel, kers, pruim en een halve watermeloen, druiven een zeven, ster en diamant aangevuld met een wild symbool. De diamant is een van de symbolen die het meeste uitbetaald maar ook de andere symbolen kunnen leuke prijzen uitkeren. Zeker wanneer je een second strike krijgt! Op de gokkast is ook een wild symbool te vinden, deze werkt net als alle andere symbolen, hij is een vervanger voor alle mogelijke combinaties die er voor kunnen komen.

Geen bonusgame of freespins voor Second Strike

Hoewel je bij een spel als dit niet meteen freespins of een bonusgame verwacht, is het toch een bepaalde teleurstelling als je een gokkast vindt met slechts 10 winlijnen die dan geen extraatjes heft – wel dat deze gokkast geen extraatjes heeft is slechts iets van het eerste idee. Want zodra je een symbool al dan niet met een wild drie keer op een winlijn krijgt zal er een hele wereld voor je open gaan. Want dan krijg je de kans op een second strike. Wellicht is je rondom de gokkast de band wel opgevallen – waar ook de titel van de gokkast in staat. Wanneer je symbolen op een winlijn krijgt zal deze band oplichten en zal de naam van de gokkast verdwijnen. Afhankelijk van welk symbool en hoeveel verschillende symbolen je hebt zullen er symbolen op de rand oplichten. Er zal een lichtgevend vlakje over de band gaan lopen en als je geluk hebt zal deze op een van de lichtgevende symbolen die je nodig hebt blijven staan. Wat er dan gebeurt is afhankelijk van het aantal symbolen dat je winst bepaald heeft. Er komen namelijk tussen de 6 en de 10 extra symbolen bij op de wielen. Wanneer deze symbolen op de juiste plekken op de wielen erbij komen, is het geen geheim meer dat je enorme winsten kunt behalen! Een big win of super big win is zeer zeker mogelijk! Het is dus heel goed mogelijk dat je een heel veld vol krijgt met één bepaald symbool.

Geen jackpot voor Second Strike

Second Strike Gokkast Welkomst 2

Hoewel de gokkast een bijzonder eenvoudige opzet heeft, is dit schijn. Wanneer je een aantal keren de second strike behaald hebt weet je zeker dat deze gokkast alles in huis heeft om episch te kunnen worden. Quickspin kan weleens goud hebben aangeboord met deze gokkast omdat het een ontzettend leuke en belonende gokkast is om te spelen. Het thema kan wat ouderwets ogen, maar dit is voor veel mensen juist iets waar ze naar uitkijken omdat er geen ingewikkelde bonusgame en freespins aan gekoppeld zit. Als er een nadeel genoemd moet worden? Wanneer je een epic win weet te behalen, duurt het eeuwen voordat de gokkast klaar is met het optellen van je winst – maar als jij een epic win weet te behalen? Weet ik zeker dat je dankbaar zal wachten tot dit bedrag is opgeteld aan je saldo.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.3

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Makkelijk te spelen

Nadelen

  • Te eenvoudige gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger