Royal Frog

Royal Frog is een gokkast van ontwikkelaar Quickspin, de gokkast heeft vijf wielen, vier rijen en 40 winlijnen. De gokkast heeft een thema dat het best omschreven kan worden als de prinses en de kikker en met alle symbolen op de wielen? Is dat al snel duidelijk want je kunt er wel een prinses en prinsen op de wielen vinden, maar er is in geen velden of wegen een kikker te bekennen. Dat doet niets af aan de gokkast overigens, dat is slechts iets wat opvalt wanneer je de naam van de gokkast meeneemt in de beoordeling. Wie daar echter nog over valt nadat de gokkast een aantal keren heeft gedraaid? Die kan beter een andere gokkast gaan zoeken in dat geval.

Royal Frog Gokkast Welkomst

Wat maakt Royal Frog interessant?

Een van de meest interessante dingen aan deze gokkast is de mogelijkheid om extra gestackte wilds op de wielen te kunnen kopen zou je kunnen stellen. Boven het spin symbool vind je namelijk vier knoppen, de eerste heeft 1 wild, de prinses en deze zet één keer de complete inzet in over de vier lijnen. Dus een inzet per winlijnen van € 0,01 zal dus op de eerste stand € 0,40 kosten, om daar een wild aan toe te voegen verdubbel je je inzet, er zijn in totaal vier mogelijkheden dus de duurste is vier keer je inzet. Op het laagste bedrag mogelijk is je inzet dan € 1,60 wat nog steeds een erg laag bedrag is per spin. Je hebt echter wel naast de prinses drie extra wild prinsen op de wielen waarvan er twee ook nog eens een vermenigvuldiger hebben.

Overige symbolen op de gokkast Royal Frog

Naast de prinses en de drie prinsen heeft de gokkast een heel aantal standaard symbolen die in pasteltinten zijn uitgevoerd om goed in de gokkast te passen. Daarnaast zijn er een aantal verschillende kleuren waterlelies te vinden die het thema nog weer een stapje geloofwaardiger maken. Er is echter ook een bonussymbool op de wielen te vinden, en om deze de freespins te laten vrijspelen hoef je deze enkel drie keer op de wielen te krijgen. Alle symbolen op de gokkast zijn goed in het thema geplaatst het enige wat echt mist is dus die kikker – maar alleen iemand die op alle slakken zou wil leggen mist deze kikker in het algehele plaatje

De freespins van Royal Frog

Royal Frog Gokkast Free Spins

Zoals eerder gezegd moet je om de freespins vrij te spelen drie keer het bonussymbool op de wielen krijgen. Dit symbool laat zich het beste beschrijven als een lichtgevende lotus. Wanneer dit gelukt is krijg je automatisch 10 freespins, deze starten niet automatisch je moet ze zelf instarten. Tijdens de freespins worden er extra wilds aan de wielen toegevoegd dit gebeurt gewoon willekeurig maar dit kan oplopen tot een heel aantal extra wilds. Er worden twee extra wilds toegevoegd eentje met en eentje zonder een x2 vermenigvuldiger. Naast deze extra wilds zitten de prinsen en de prinses ook nog gewoon op de wielen. Je snapt wel dat de freespins van deze gokkast echt een goudmijntje zijn!

Geen jackpot voor Royal Frog

Deze gokkast heeft helaas geen jackpot, en dat had ook niet echt gepast moet daarbij gemeld worden. Naast dat er een manier bedacht had moeten worden om deze op de wielen te laten passen en hoe deze gewonnen had kunnen worden – is het extreme aantal wild symbolen en de winst die daaraan gekoppeld kan worden zeer zeker voldoende om je aandacht vast te kunnen houden. Je mist bij deze gokkast helemaal geen jackpot, dus het feit dat deze er niet aan gekoppeld is, is alleen voor mensen die alleen jackpot spellen spelen een verlies – zij zullen namelijk deze erg leuke gokkast nooit gaan spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.6

Graphics

8.5/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Wild symbolen

Nadelen

  • Optellen van winsten duurt lang
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger