Razortooth

Razortooth is een gokkast van ontwikkelaar Quickspin, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 243 winmanieren. De gokkast speelt zich af in een ver verleden, want de symbolen die je op de gokkast kunt vinden bestaan al heel erg lang niet meer. Dat wil zeggen een deel van de symbolen, want de grote bruine beer kan je ook nu nog wel tegenkomen in bepaalde delen van de wereld. De overige symbolen? Die zijn echter al heel erg lang uitgestorven zou je kunnen zeggen. Het thema van de gokkast had wellicht wat beter uitgewerkt kunnen worden, maar er is over het algeheel niets van te zeggen.

Hoe speel je Razortooth Gokkast van Quickspin

De symbolen van de gokkast Razortooth

Zoals gezegd kan je op de gokkast een heel aantal symbolen vinden die al uitgestorven zijn, zo is er een prehistorische vogel te vinden die wellicht nog wel uit het dinosaurussen tijdperk kan zijn gekomen. Een wolharige mammoet en een wolharige neushoorn zijn eveneens op de wielen te vinden samen met een beer en een aantal symbolen die eruitzien als edelstenen. Hoewel je zou verwachten dat het Razortooth symbool zelf bijzonder zou zijn, is dit symbool geen wild symbool op de gokkast. Wel kan er een sabeltandtijger door beeld komen rennen die willekeurige wilds op de wielen zal krassen. Om naar de freespins te gaan heb je drie keer het bonussymbool nodig.

De freespins van Razortooth

Wanneer je drie keer het bonussymbool op de wielen hebt gekregen krijg je vijf freespins, dat lijkt wellicht wat weinig maar wanneer je deze een keer met een flinke winst hebt gespeeld? Weet je ook dat dit vijf heel erg goed uitbetalende freespins kunnen zijn. Tijdens de freespins zal er een of twee wielen gevuld worden met en expanderende wild. Afhankelijk welke twee van de wielen er gevuld worden met de wild symbolen – en afhankelijk van wat je op de andere wielen hebt (je kunt ook gewone wilds op de wielen krijgen namelijk) kunnen deze vijf freespins je ontzettend veel winst opleveren.

Razortooth Gokkast Free Spins

Andere bijzonderheden van Razortooth

Het feit dat de gokkast geen specifieke winlijnen heeft maar 243 winmanieren is een goede keuze geweest van ontwikkelaar Quickspin – toch zou je kunnen stellen dat deze gokkast nog iets mist. Dit wordt deels opgevangen door de tijger die door beeld komt springen om extra willekeurige wilds op de wielen te krassen, maar dat is niet voldoende eigenlijk. Hoewel de gokkast bijzonder intrigerend is, en je soms twee of drie keer achter elkaar de tijger door beeld krijgt te springen. Had Quickspin meer uit deze gokkast kunnen halen. De winmanieren zijn een stap in de goede richting geweest, maar toch er mist iets.

Geen bonusgame of jackpot voor Razortooth

Wanneer een gokkast als deze een leuke of grappige bonusgame zou hebben gehad. Er zijn een aantal bijzonder leuke films te vinden met een sabeltandtijger en een mammoet? Daar hadden ze speels op in kunnen haken met een leuke bonusgame. Ook het feit dat deze gokkast geen jackpot heeft is een gemist, want de gokkast is leuk – de achtergrond van de gokkast is leuk opgezet en zelfs bijzonder uitgebreid. Met andere woorden het lijkt alsof Quickspin deze gokkast een beetje heeft afgeraffeld en niet alles eruit heeft weten te halen wat erin zit. Dat gezegd, is het wel een leuke gokkast en de freespins met de wild wielen? Die zijn fenomenaal goed. Dat je er maar vijf krijgt? Is dan ook weer een nadeel te noemen – voordeel is dan wel weer dat je ze relatief vaak krijgt. Conclusie: Razortooth is een leuke maar zeer gemiddelde gokkast met leuke winkansen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.1

Graphics

8.5/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

8.3/10

Voordelen

  • Free spins leveren veel op

Nadelen

  • Weinig features
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger