Firestorm

Firestorm is een gokkast waar je twee kanten mee op kunt. Quickspin heeft er namelijk voor gekozen om geen free spins in de gokkast te gebruiken, en er is ook geen bonusgame en geen progressieve jackpot in Firestorm. Betekent dit dat deze gokkast niet de moeite waard is? Integendeel. Er zit namelijk een feature in de gokkast verwerkt die ongelooflijk veel geld op kan leveren, en die een hoge mate van spanning met zich meebrengt. Ben je echter fan van free spins en niet van re-spins, en wil je echt een bonusgame hebben, dan is deze gokkast waarschijnlijk te eenvoudig voor je. Want te simpel, dat is Firestorm al snel voor veel van de spelers in het online casino.

Firestorm Gokkast Welkomst

Hoe speel je Firestorm?

Wanneer je Firestorm wilt gaan spelen, begint het direct al eenvoudig. Je kunt het aantal winlijnen namelijk niet aanpassen. Quickspin heeft gekozen voor 25 winlijnen en daar heb je het ook direct mee te doen. Je kunt de inzet per spin wel aanpassen onderin de gokkast. Daarna ga je naar een standaard gokkast met vijf wielen en drie rijen. Er is een wild symbool en de overige symbolen zijn gemakkelijk gemaakt, en niet echt vermakelijk. Ze verschillen wel sterk van elkaar, dus het is eenvoudig om de gokkast te spelen. Pas op het moment dat je de brandende hoofden ziet, wordt de gokkast echt interessant. Dat is ook goed te merken aan de geluiden die je tijdens het spelen hoort. De feature gaat beginnen!

De feature in Firestorm

Firestorm Gokkast Feature

Wanneer je een brandend hoofd op het tweede en het vierde wiel hebt, gaat de feature van start. Er worden animaties gekozen die vastgezet worden. Twee van deze animaties staan vast, dat zijn de brandende hoofden, en het wild symbool. Het derde symbool wordt random gekozen. Vervolgens worden de wielen gespind en alle symbolen die niet tot de set behoren, worden vervangen. Dit gaat net zolang door tot er geen symbolen bijgekomen zijn die sticky zijn. Pas dan worden de winsten opgeteld en uitgekeerd. Dit kan bijzonder lang doorgaan en het kan veel geld opleveren wanneer je complete rijen vol gekregen hebt, maar dan moet je een klein geluk hebben. Het symbool dat is blijven staan, moet veel geld opleveren om de winsten echt hoog te maken. De feature komt random voor. Soms duurt het erg lang, en daarna krijg je het ineens tweemaal achter elkaar te zien. Een kwestie van lange adem dus!

De winlijnen en jackpot in Firestorm

Firestorm Gokkast Welkomst2

Firestorm heeft geen jackpot. De gokkast heeft ook geen bonusgame en geen free spins. De re-spins zijn leuk, maar het is geen echte bonusgame die gespeeld kan worden. Dat zorgt ervoor dat alles draait om de feature in de gokkast. Hoewel de feature leuk is, en vermakelijk kan zijn, komt deze technisch gezien niet vaak genoeg voor om de gokkast echt een topper te maken. De winlijnen zijn ook niet aan te passen, en dat is een gemis in een gokkast die al niet zoveel te bieden had. De 25 winlijnen staan vast. Daarmee ligt het aan je eigen smaak of dit een gokkast is die je ligt, of dat je beter op zoek kunt gaan naar een gokkast die net even iets meer features heeft, want ook die staan in het assortiment van deze ontwikkelaar Quickspin.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.2

Graphics

8.2/10

Kenmerken

7.9/10

Speelbaarheid

8.4/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Zeer sterke feature

Nadelen

  • Te weinig overige features
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger