Jewel Blast

Jewel Blast is een gokkast met vijf wielen en drie rijen van ontwikkelaar Quickspin. De gokkast heeft 25 winlijnen en het thema van de gokkast kan inderdaad omschreven worden als juwelen, de blast echter is niet meteen iets wat duidelijk naar voren komt. Maar wanneer je deze gokkast gaat spelen zal ook dat snel genoeg duidelijk worden. De gokkast is eenvoudig opgezet met standaard symbolen, juwelen en een wild en bonus wild symbool.

Jewel Blast Gokkast Welkomst

Hoe speel je Jewel Blast?

Voordat je deze gokkast wilt gaan spelen is er niets wat je zou moeten weten, er zijn geen rare dingen die je moet doen alvorens je kunt gaan spelen. Het is echter wel verstandig om de inzet per lijn in te zetten en dan te kijken of je een bedrag inzet waar je het mee eens bent. Met een inzet van € 0,04 per winlijn zet je dus in totaal € 1,00 in. Een bijzonder leuk bedrag, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om meer in te zetten of zelfs minder. Geheel je eigen keuze, bij de gokkasten van Quickspin heb je dit geheel in eigen hand.

Het aantal winlijnen van deze gokkast is 25, dit is een aantal dat goed bij de gokkast past. Meer of minder winlijnen zouden de gokkast of chaotisch of te eenvoudig hebben gemaakt. Met 25 winlijnen en een eenvoudige opzet van vijf wielen en drie rijen gecombineerd met de geluiden en licht effecten van deze gokkast heeft Quickspin een bijzonder goede combinatie gemaakt.

De wild symbolen van Jewel Blast

Jewel Blast Gokkast Wild

Er zijn twee soorten wild symbolen, de ene een normale komt gestacked voor op alle wielen, deze doet precies wat je van een wild kan en mag verwachten. Er is echter ook de bonus wild, wanneer je er hier eentje van de op de wielen krijgt zal je meteen in de gaten krijgen dat dit wat anders is. Niet alleen lichten de wielen erna op in de hoop op nog een bonuswild maar ook het geluid van de gokkast is meteen aangepast. Mocht je er twee of meer op de wielen krijgen dan ga je naar de Jewel Blast bonusronde. Dit spel heeft dus geen specifieke bonusgame maar de jewel blast zelf wordt gezien als de bonus. En wanneer je eenmaal weet hoe deze werkt? Is dat niet heel verwonderlijk. De bonus wild zal alle symbolen die er direct mee in aanraking komen laten exploderen waarna er symbolen doorvallen. Hoe vaak de bonus wild symbolen in beeld blijven is per spin verschillend, maar het kan maar zo zijn dat je vier of vijf keer ontploffende symbolen in beeld hebt, door een ronde met twee of drie bonus wild symbolen. Een zeer vermakelijke en goed uitbetalende feature dus.

Geen freespins of jackpot voor Jewel blast

Deze gokkast heeft naast de bonus blast feature geen extra features. Er is dus geen serie freespins die je kunt winnen of een jackpot die aan deze gokkast is gekoppeld. Toch mis je dat niet als je eenmaal met deze gokkast aan het spelen bent. In eerste instantie kan de gokkast te eenvoudig overkomen, maar in de meeste gevallen zal je na een aantal spins je mening bijstellen over het idee van de gokkast. Quickspin heeft er verstandig aan gedaan om deze gokkast zo eenvoudig te houden als dat deze gokkast is. Absoluut geweldige gokkast met super feature, net even anders dan je gewend bent van de gemiddelde gokkast met avalanches.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.9

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.9/10

Mobiel

9.1/10

Speelbaarheid

8.6/10

Voordelen

  • Leuke feature
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen free spins
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger