Illuminous

Illuminous is een gokkast van ontwikkelaar Quickspin, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 20 winlijnen. De gokkast is voorzien van een aantal symbolen die juwelen in verschillende kleuren voor moeten stellen. Daarnaast de symbolen 9 tot en met aas en twee verschillende wild symbolen. Een normaal wild symbool en een wild scatter bonussymbool. De gokkast heeft een bijzonder eenvoudige opzet en wanneer je de gokkast nog niet hebt laten spinnen kan deze indruk correct zijn. Er zitten echter meer dingen in deze gokkast dan het oog je de eerste drie of vier spins zal laten zien. Schijn bedriegt dus – zeker bij deze gokkast.

 

Hoe speel je Illuminous?

De gokkasten van Quickspin zijn eenvoudig in te stellen je kiest het bedrag dat je in wilt zetten per lijn en dat wordt vervolgens per winlijn ingezet wanneer je met een bedrag van € 0,02 per lijn speelt is je totale inzet dus € 0,80. Dit is geheel naar eigen inzicht in te stellen en je kunt dus zoveel geld in zetten als je zelf kunt bedenken. Wanneer je winst maakt wordt dit ook in beeld opgeteld zodat je goed kunt zien hoeveel je wint. De spin knop zit helemaal rechts in beeld en de autoplay knop zit hier direct onder. Wanneer je het spel op autoplay hebt staan staat er onder de spin knop een stop knop en het aantal spins dat de gokkast nog te goed heeft van de autoplay. De autoplay zal zichzelf niet automatisch herhalen en ook zullen de freespins van deze gokkast niet automatisch ingestart worden door de autoplay.

Extra features van Illuminous

Illuminous Gokkast Bonus

Het bonus wild scatter symbool is erg belangrijk op deze gokkast, wanneer je dit symbool in beeld krijgt kan je beter hopen dat er nog een tweede of zelfs derde bij in beeld zal komen. Twee van deze symbolen levert je namelijk een re-spin op met aanvullend op de wielen waar de bonus scatter wild heeft gezeten extra wild symbolen. Dit is al erg leuk bedacht en uitgedacht omdat het je leuke winst kan opleveren. Maar wanneer je er drie op de wielen krijgt, ga je naar de freespins en daar is het pas echt een wilde bedoening zou je kunnen stellen. Tijdens de freespins zijn er ook extra wilds op de wielen die je daardoor een leuke winst kunnen laten behalen.

Illuminous Gokkast Free Spins

Geen aanvullende bonusgame voor Illuminous

Deze gokkast heeft naast de freespins geen aanvullende bijzonderheden, en dat is spijtig. De gokkast had heel erg leuk een bonusgame kunnen hebben bijvoorbeeld met een combinatie van juwelen een pick me cash bonus of iets dergelijks. Het is wel iets wat deze gokkast net dat extra beetje had kunnen geven. Quickspin had meer met deze gokkast kunnen doen.

Geen jackpot voor Illuminous

Naast dat deze gokkast geen bonusgame heeft, heeft deze gokkast ook geen jackpot. Zelfde verhaal als met de bonusgame, een dergelijke bonusgame had ook aan een jackpot gekoppeld kunnen worden. Een gemiste kans want deze gokkast? Die mist gewoon net even dat kleine beetje extra wat een bonusgame of jackpot had kunnen bieden. Conclusie; dit is een leuke gokkast, gewoon een leuke gokkast niet een bijzonder speciale of spectaculaire gokkast maar wel een leuke. Door zijn eenvoud zal hij bepaalde mensen ook juist wel aantrekken – het is maar net waar je naar op zoek bent. Wanneer je een eenvoudige gokkast zonder al te veel extraatjes zoekt? Dan is dit zeker een gokkast voor jou!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.4

Graphics

7.8/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Relatief saaie gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger