Hidden Valley

Hidden Valley is een gokkast van ontwikkelaar Quickspin afhankelijk van welk wiel je hebt heeft de gokkast vijf wielen met drie of vier rijen. Wiel een en vijf hebben drie rijen waar de middelste wielen er elk vier hebben. De gokkast lijkt zich ergens in Azië in de bergen af te spelen afgaande op de symbolen op de gokkast. Hoewel de gokkast wellicht niet meteen duidelijk is, is hij wel erg mooi gemaakt en is de gokkast een plezier om naar te kijken. Er zijn echter een aantal dingen die je meteen zullen opvallen wanneer je deze gokkast voor het eerst zult zien. De wild multiplier boven de gokkast en de wild multiplier naast de gokkast.

Hidden Valley Gokkast Welkomst

Hoe speel je Hidden Valley?

Het eerste wat je moet doen voordat je gaat spinnen is de gokkast eens van dichterbij bekijken. Want wanneer je de inzet per winlijn geplaatst hebt kan je al vanaf € 0,40 in totaal (€ 0,01 over 40 winlijnen) spelen maar dan zijn er vier opties rechts in beeld die je meer mogelijkheden zullen bieden. Voor de eerste inzet kan je multipliers boven in beeld krijgen die x1 of x2 geven. Dit is de multiplier die op alle wilds die in het spel zitten geldig is. Je kunt echter wild met meer waarde aanschaffen als het ware door meer te betalen kan je de multiplier bovenin beeld hoger laten uitvallen tot maximaal x 10. Zeker de moeite waard als je voor een klein bedrag speelt! Maar ook als je met grotere bedragen speelt omdat deze multiplier je enorme winsten kan opleveren.

De bonusgame van Hidden Valley

Hidden Valley Gokkast Free Spins

Om de bonusgame van Hidden Valley te behalen dien je op de middelste drie wielen een bonussymbool te verkrijgen. Wanneer dit je lukt ga je naar de freespins. Maar deze ronde zal niet zomaar starten nee je zal eerst een wiel moeten laten draaien waardoor het aantal freespins bepaald zal worden, gecombineerd met een mogelijk extra wild symbool. Wanneer het wiel stopt zal je naar de freespins gaan. Tijdens de freespins heb je alsnog kans om een extra wild symbool of extra freespins te krijgen wanneer je meer van de bonussymbolen in beeld krijgt zal je de keuze krijgen om deze te openen en waar de één een extra wild is zal de ander een extra freespin zijn. Leuke bonus toch?

Hidden Valley Gokkast Free Spins2

Geen jackpot voor Hidden Valley

Deze gokkast heeft geen jackpot, en hoewel het goed bij deze gokkast zou hebben gepast heeft Quickspin er zeer waarschijnlijk goed aan gedaan om er geen jackpot aan te koppelen. Deze gokkast heeft namelijk al zoveel extra winmogelijkheden en vermenigvuldigers dat een extra jackpot dit waarschijnlijk zou hebben laten lijken als gewoontjes. Terwijl het idee achter deze gokkast allesbehalve gewoontjes te noemen is. Het idee van de multipliers die je zelf in kan stellen met de inzet is fenomenaal bedacht zeker gecombineerd met de afwijkende vorm van de gokkast. Quickspin heeft met Hidden Valley echt een bijzonder leuke gokkast gemaakt die niet eens bijzonder ingewikkeld te noemen is. De eenvoud maakt deze gokkast wellicht nog wel interessanter dan normaal!

Quickspin is met deze gokkast een stap dichterbij bij het maken van geniale gokkasten. Het idee is vernieuwend en verfrissend en als het al een kopie ergens van is, is dat niet terug te vinden. Hoewel Quickspin zeker gokkasten heeft die sterke overeenkomsten hebben met andere bekende gokkasten is dit echt een totaal nieuw idee en nieuw concept en is het ook nog eens bijzonder goed uitgewerkt. Zeker een pluspunt voor deze ontwikkelaar!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.4

Graphics

8.5/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Interessante gokkast
  • Leuke en interessante opzet

Nadelen

  • Kan lastig zijn in het begin
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger