Goldilocks and the Wild Bears

Goldilocks and the Wild Bears is een gokkast van de ontwikkelaar Quickspin. Het is een gokkast waarin veel gebeurt tijdens het spelen en daardoor is dit zeker een geschikte gokkast voor de meeste spelers die een gokje willen wagen in het casino. De gokkast is voorzien van verschillende wild symbolen, waarbij ook multipliers weggegeven worden. Er zijn ook free spins te winnen met een leuke feature die voor extra winsten kan zorgen. Dit alles zorgt ervoor dat je de ontwikkelaar bijna zou vergeven dat er zoveel standaard gokkast symbolen gebruikt zijn, want die zijn wel degelijk storend bij een thema als dit.

Goldilocks and the Wild Bears Gokkast Welkomst

Hoe speel je Goldilocks and the Wild Bears?

Goldilocks and the Wild Bears is een relatief gemakkelijk te spelen gokkast. Voordat je gaat spinnen zal je de inzet en de winlijnen even in moeten stellen. Dat is gemakkelijk met de knoppen onder in de gokkast. Links kun je de winlijnen vinden, en onderaan in beeld kun je de inzet instellen, zodat je precies weet waar je mee speelt. Je kunt de autospin functie gebruiken, deze is maximaal op 50 beurten te zetten zodat je even vooruit kunt. Uiteraard kun je ook gewoon handmatig spinnen. De Goldilocks and the Wild Bears gokkast heeft in totaal vijf wielen en drie rijen. Deze zijn gevuld met leuke animaties die met het thema te maken hebben, maar de tien tot en met de aas zijn ook gebruikt om de wielen op te vullen. Eigenlijk is dat best jammer, het was immers makkelijk geweest om de gokkast van meer animaties te voorzien.

De wild symbolen in Goldilocks and the Wild Bears

In de gokkast zijn twee verschillende wild symbolen gebruikt. Het eerste wild symbool is het schaaltje met rijst. Deze is de belangrijkste. Wanneer je één schaaltje hebt, geeft dit een multiplier van tweemaal de winsten. Heb je er twee, dan gaat de multiplier naar drie. Heb je drie schaaltjes met rijst, dan komt de multiplier op viermaal de winsten te staan. Een flinke bonus dus wanneer je de juiste symbolen op de wielen hebt staan! Naast dit wild symbool is er nog een symbool gebruikt, dat is het huisje. Dit is een normale wild. Het kan alle symbolen vervangen, behalve Goldilocks zelf, want dat is de scatter.

De free spins in Goldilocks and the Wild Bears

Goldilocks and the Wild Bears Gokkast Free Spins

Goldilocks and the Wild Bears is voorzien van free spins. Hiervoor heb je Goldilocks nodig op het tweede, derde en vierde wiel. Je krijgt vervolgens tien free spins. Tijdens het spelen van de free spins kun je nog meer free spins winnen. Hiervoor moet je de verschillende meters vol zien te krijgen die in beeld komen staan tijdens het spelen van de free spins. Dit kan twee extra free spins opleveren per volle meter, en dat kan weer zorgen voor extra winsten.

De winlijnen in Goldilocks and the Wild Bears

Goldilocks and the Wild Bears heeft in total 25 winlijnen, maar je kunt zelf bepalen met welke winlijnen je wilt spelen. Deze zijn namelijk onder in de gokkast in te stellen voordat je gaat spelen. De gokkast is niet voorzien van een jackpot. Dat lijkt jammer, maar de gokkast heeft de spelers genoeg te bieden om interessant te zijn. De free spins en de multipliers zorgen namelijk voor genoeg spanning tijdens het spelen, en de winsten die er uit voort kunnen komen, zijn winsten die er niet om liegen. De standaard gokkast symbolen hadden wel wat minder mogen zijn, maar de rest van de animaties maakt dit zeker goed.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.4

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.4/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Leuke en spannende gokkast
  • Veel te beleven tijdens het spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger