Gold Lab

Gold Lab

Gold Lab is een gokkast van Quickspin die duidelijk niet gemaakt is om spectaculair te zijn. Grafisch laat de gokkast flink wat te wensen over. Er is niet meer moeite besteed aan de grafische elementen en de geluiden dan strikt noodzakelijk, en toch is het een gokkast waar veel naar gezocht wordt binnen het online casino. Hoe is dat mogelijk? Eigenlijk is het heel erg simpel. De gokkast is gemakkelijk te spelen, heeft geen onnodige elementen en laadt bijzonder snel. Dat laatste heeft uiteraard te maken met het niveau van de elementen binnen de gokkast zelf. Toch scoort Gold Lab veel punten bij de gokkers. Dit heeft vooral te maken met de feature in de gokkast.

gold-lab-welkomst
Hoe speel je Gold Lab?

Gold Lab is een gemakkelijk te spelen gokkast. De kans is groot dat dit één van de meest standaard gokkasten op het internet is, wanneer je de features niet meerekent. Zo zijn er drie rijen en vijf wielen, en hoewel er geen ‘echte’ standaard symbolen zijn, is het gemakkelijk om de flesjes aan te merken als standaard symbolen. Let echter goed op de verschillende kleuren. Deze zijn van groot belang wanneer het aankomt op de bonusgame, en die levert je in Gold Lab de grote winsten op.

Er is een wild symbool te vinden op de wielen. Deze is eenvoudig te vinden, want het woord ‘wild’ staat er gewoon in geschreven. Dit symbool kan alle symbolen vervangen om zo tot een winst te leiden. Op zich is dat redelijk standaard, maar waar Gold Lab ineens zwaar afwijkt van de standaard gokkasten, is op het moment dat je extra wild symbolen kan winnen tijdens het spelen van Gold Lab.

De feature in Gold Lab

gold-lab-bonus

De gekleurde flesjes zijn eerder al genoemd. Dit heeft te maken met chemie, en heeft een leuke extra feature mogelijk gemaakt in de gokkast. Wanneer je een bepaalde kleur op het eerste, derde en vijfde wiel krijgt, dan gaat de feature draaien. De chemicus links van de gokkast zorgt ervoor dat alle flesjes van die kleur wild worden (te zien aan de rechterzijde in beeld), en je krijgt re-spins met de extra wild symbolen. Is dat alles? Nee, zeker niet. Tijdens de re-spins kun je namelijk nog extra wild symbolen winnen door een andere kleur flesje op het eerste, derde en vijfde wiel te krijgen. Je krijgt dan opnieuw re-spins, maar met veel meer wild symbolen. Het gevolg is dat de enorme winsten ineens heel erg goed haalbaar zullen blijken. Dat maakt het logisch dat Gold Lab een gewilde gokkast is onder de gokkers!

Jackpotten in Gold Lab

Gold Lab is niet voorzien van een directe jackpot, maar hier moet eerlijk bij vermeld worden dat je tijdens het spelen meermalen het idee zal hebben dat je een jackpot gewonnen hebt. Daarvoor heb je wat geluk nodig tijdens de feature, maar deze komt vaak genoeg langs om eens geluk te hebben. De winsten kunnen hier enorm hoog uitvallen en maken de gokkast bijzonder spannend tijdens het spelen. Onder in beeld kun je alles instellen, zoals de inzet. De winlijnen zijn niet aan te passen. Dit zijn er op alle momenten 25. De spinbutton is rechtsonder in beeld te vinden. Hiernaast vind je de autospin button. Die lijkt wat lastig te vinden, maar wanneer je eenmaal een beetje gewend raakt aan de gokkasten van Quickspin, dan weet je dat alle gokkasten van deze ontwikkelaar op dezelfde manier opgebouwd zijn, wat juist weer handig is wanneer je meerdere gokkasten van deze ontwikkelaar achter elkaar wilt gaan spelen.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Gold Lab

Gold Lab
7.9

Graphics

8/10

  Kenmerken

  8/10

   Speelbaarheid

   8/10

    Mobiel

    8/10

     Voordelen

     • Sterke feature
     • Gemakkelijk te spelen

     Nadelen

     • Simpelere gokkast
     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Gold Lab
     Average rating:  
      0 reviews
     Advertisment ad adsense adlogger