Genies Touch

Genies Touch is een bijzondere gokkast van de ontwikkelaar Quickspin. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een gokkast die gemaakt is met het oog op de mobiele spelers. Het is een gemakkelijk te spelen gokkast, maar dat wil zeker niet zeggen dat het een saaie gokkast is. De gokkast is voorzien van een bijzonder sterke en interessante feature, en heeft daarnaast ook nog eens free spins die veel geld op kunnen leveren. Al met al kan dit zeker één van de betere gokkasten van Quickspin genoemd worden, vanwege de eenvoud en de aantrekkingskracht van deze gokkast.

Hoe speel je Genies Touch?

Hoe speel je Genies Touch

Genies Touch is een gokkast die je bijna met je ogen dicht zou kunnen spelen. De gokkast heeft vijf wielen en drie rijen en daarmee is de opzet gelijk aan de meeste gokkasten op het internet. Er zijn geen standaard gokkast symbolen gebruikt, maar de diamanten die in verschillende kleuren op de wielen staan, tellen eigenlijk wel als standaard elementen. Deze maken het mobiel spelen van Genies Touch overigens wel een stuk makkelijker. Dankzij het kleurverschil is het onderscheid namelijk makkelijker te zijn. Onder in de gokkast vind je de mogelijkheden om de inzet aan te passen. Daar kun je ook de autospin knop vinden, die wat verstopt is links naar de spinbutton.

De feature in Genies Touch

Genies Touch is voorzien van een speciale feature. De feature in Genies Touch is overigens niet random. Je hebt er driemaal de olielamp op de wielen voor nodig. Een aantal symbolen wordt aangewezen en veranderd naar andere symbolen. Vervolgens komt er een geest uit de lamp en deze wijst één van de symbolen aan. Je moet hard hopen dat dit het meest betalende symbool is, want alle aangewezen symbolen veranderen in het symbool dat de geest aangewezen heeft. Dit leidt dikwijls tot enorme winsten, zeker wanneer je het geluk hebt dat je dat symbool ook al een paar keer op de wielen had staan. Elke keer dat je drie olielampen op de wielen hebt, heb je de kans op een enorme winst, en dat maakt Genies Touch zeer interessant, zelfs met een redelijk standaard gokkast op de achtergrond, wat je al snel zal vergeten tijdens het spelen.

Genies Touch feature

De free spins in Genies Touch

Met driemaal het bonussymbool op de wielen is het tijd voor de free spins in de Genies Touch gokkast. Deze zijn bijzonder interessant. Niet omdat er een andere gokkast komt, of multipliers, want beide zijn er niet te vinden in Genies Touch. Het gaat om de olielampen, oftewel de speciale feature in deze gokkast. Aangezien er extra lampen op de wielen komen tijdens de free spins, is de kans op enorme winsten een stuk groter wanneer je deze gokkast speelt en de free spins wint. Het makkelijke aan Genies Touch is dat er verder niets verandert. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar de regels voor de free spins, want het enige dat anders is, is het aantal olielampen dat op de wielen komt te staan, en daarmee is de kans op grotere winsten ook direct een stuk groter.

De winlijnen in Genies Touch

Genies Touch heeft helaas geen jackpot. Dankzij de olielampen kun je wel snel in de buurt komen van de maximale winst in de Genies Touch gokkast. Er zijn twintig winlijnen gebruikt door Quickspin om de gokkast te vullen. Deze winlijnen kun je als speler helaas niet aanpassen. Gaat het je om de inzet, dan kun je die onder in de gokkast aanpassen door op de pijltjes te klikken die rechts naast de inzet staan. Deze gokkast is ideaal voor mobiele spelers, maar werkt ook uitstekend op de gemiddelde computer of laptop.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.5

Grafics

7.9/10

Kenmerken

8.2/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Sterke feature
  • Free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Grafisch niet sterk op pc
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Martijn on Genies Touch
Leuke gokkast

Wederom een leuke release van Quickspin! Niet de beste gokkast maar kan er aardig op spelen.

Advertisment ad adsense adlogger