Big Bad Wolf

Big Bad Wolf is een gokkast van de ontwikkelaar Quickspin waarbij de ontwikkelaar dicht bij de bron van het sprookje zelf gebleven is. De gokkast draait namelijk echt om de drie verschillende biggen en de drie verschillende huizen. Wanneer je in de free spins terecht komt, mag je zelfs in de huid van de wolf kruipen om de huizen om te blazen, om zo nog meer geld te verdienen tijdens het spelen van de gokkast. Vergeet vooral de speciale feature niet in deze gokkast. Waar dit elders avalanches genoemd worden, heet het hier Swooping Reels. Dit kan zorgen voor nog hogere winsten tijdens het spelen van de Big Bad Wolf gokkast.

Big Bad Wolf Gokkast Welkomst

Hoe speel je Big Bad Wolf?

Big Bad Wolf is een leuke gokkast met vijf wielen en drie rijen. De gokkast maakt gebruik van een flink aantal standaard animaties, maar deze vallen tijdens het spelen nauwelijks op. Er gebeurt namelijk veel te veel om op de animaties zelf te kunnen letten. Zo vallen alle winnende combinaties constant weg. Ze worden door de wind van de wielen geblazen, waardoor er nieuwe symbolen op de wielen kunnen komen. Dat is nog niet alles. De nieuwe winsten kunnen ook wegwaaien, en wanneer je meerdere winsten met de biggen krijgt, worden deze wild symbolen. De voortgang kun je rechts boven in de gokkast bijhouden tijdens het spelen. Op het moment dat je een keer geen winst hebt, begin je echter weer helemaal opnieuw. In de gokkast is ook een normaal wild symbool gebruikt. Dit is de honingraat. Deze kan alle symbolen vervangen, behalve de wolf. Deze brengt je namelijk naar de free spins.

De free spins in Big Bad Wolf

Big Bad Wolf Gokkast Free Spins

Big Bad Wolf is voorzien van free spins en daarbij wordt het spel nog eens vele malen interessanter. Hier gaat het namelijk om het omblazen van de huizen van de biggen. Je begint met tien free spins, maar de wegwaaiende symbolen gelden ook hier tijdens het spelen van de gokkast. Dat betekent dat je veel meer spins zal spelen dan de tien free spins die je krijgt. Elke maan die je op de wielen krijgt, kan extra free spins opleveren. De wolf blaast het huisje omver, en je gaat met twee extra free spins naar het volgende huisje toe. Krijg je die ook omver, dan ga je weer verder met twee extra spins. De winsten lopen op deze manier al snel flink op, maar het maakt de gokkast vooral ontzettend leuk. Alles is namelijk in het thema van het sprookje gehouden, en dat maakt de beleving een stuk groter dan bij andere gokkasten die dit minder goed in de gaten gehouden hebben.

Big Bad Wolf Gokkast Free Spins2

De winlijnen in Big Bad Wolf

Big Bad Wolf maakt gebruik van 25 winlijnen. Deze winlijnen zijn niet aan te passen en dat is volkomen logisch. De feature en de free spins leveren namelijk veel geld op, en dat moet toch ergens vandaan komen. De gokkast Big Bad Wolf heeft geen jackpot die gewonnen kan worden tijdens het spelen van de gokkast. Dat lijkt misschien jammer, maar is volledig logisch. Er gebeurt namelijk al meer dan genoeg en het spel is zo al interessant voor de meeste spelers. Sterker nog, deze gokkast is al een grote hit in veel van de casino’s en tijdens het spelen kun je gemakkelijk zijn hoe dat mogelijk geworden is!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

9.4

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

9.8/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Sterke features
  • Interessante opzet
  • Goed aan het thema gehouden

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger