Beowulf

Beowulf is een zeer bekend verhaal, maar de meeste mensen weten niet dat dit uit een gedicht komt dat al honderden jaren oud is. Quickspin heeft besloten om hier een spectaculaire gokkast van te maken. Deze gokkast valt op geen enkele manier tegen. Er is gebruik gemaakt van een feature om de gokkast interessanter te maken, maar er zijn ook free spins in de gokkast verwerkt, waarin het de bedoeling is dat je de draak verslaat. Er zijn veel standaard animaties in de gokkast opgenomen, maar dit is de ontwikkelaar gemakkelijk te vergeven wanneer je de gokkast een paar keer laat spinnen. Dan vallen deze standaard symbolen namelijk niet eens meer op.

Beowulf Gokkast Welkomst

Hoe speel je Beowulf?

Beowulf is een gemakkelijk te spelen gokkast. Voordat je gaat spelen, zijn de winlijnen namelijk niet in te stellen. Je speelt met 25 winlijnen en de feature staat aan. Deze feature is een leuke feature, maar besef je goed dat je hier wel voor betaalt. Het zijn leuke winsten, maar het zijn geen gratis winsten, om het zo maar te zeggen. Er is gebruik gemaakt van veel standaard animaties om de wielen op te vullen tijdens het spelen. De negen tot en met de aas zijn gebruikt, naast de animaties die wel te maken hebben met het thema van de gokkast. De gokkast Beowulf bestaat uit vijf wielen en drie rijen, en draait voornamelijk om de feature en de free spins. Er zijn twee verschillende wild symbolen. Het normale wild symbool kan op de wielen komen tijdens het spelen. Het speciale wild symbool zie je alleen tijdens de feature.

De feature in Beowulf

Beowulf Gokkast Free Spins

Beowulf is voorzien van een leuke feature. Tijdens het spinnen kun je ‘Grendel Attack’ in het scherm zien. Dit betekent dat het monster op het vijfde wiel gaat komen. Het aantal keer dat deze hier staat, is bepalend voor het aantal re-spins. Waarom is dit zo interessant? Beowulf loopt voor de wielen langs om het monster te verslaan. Tijdens het teruglopen laat hij wild symbolen op de wielen achter. Deze speciale wild symbolen blijven staan gedurende alle re-spins. Had je drie monsters staan, dan krijg je dus drie re-spins met de wild symbolen op de wielen. De winsten kunnen hier dus hoog uitvallen tijdens het spelen van de feature.

De free spins in Beowulf

Beowulf Gokkast Free Spins2

Beowulf is voorzien van leuke free spins. Daarvoor heb je de draak op de wielen nodig. Het aantal draken is alleen bepalend voor de uitbetaling van het symbool. Drie of meer brengt je altijd naar de free spins. Eerst moet je de draak verslaan om het aantal free spins duidelijk te maken; of eigenlijk doe je dat tijdens de free spins zelf. Elk zwaard op de wielen haalt één health van de draak weg. Elke draak haalt één health van Beowulf af. Wanneer je de draak verslagen hebt, krijg je drie extra spins. Ben je zelf door je health heen, dan is dat het einde van de free spins en ga je terug naar de normale gokkast. Spannende free spins met hoge winsten dus!

De winlijnen in Beowulf

Beowulf maakt gebruik van 25 winlijnen en daar wordt wat extra inzet bij berekend om de feature te betalen. De gokkast heeft geen jackpot, maar heeft dit ook niet nodig. Tijdens het spelen zijn de feature en de free spins namelijk spannend genoeg om de gokkast interessant te maken voor de meeste spelers. Of je daarbij rekening houdt met het gedicht van honderden jaren oud of niet, dat speelt geen enkele rol tijdens het online gokken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.7

Graphics

8.5/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Sterke feature met hoge winsten
  • Leuke free spins met achterliggend idee

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger