Wacky Waters

 

Wacky Waters Uitgelicht

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Playtech gokkasten

Wacky Waters

Wacky Waters is een gokkast van ontwikkelaar Playtech, de gokkast speelt zich zoals de naam al doet vermoeden onderwater af, en is een beetje vreemd. Voor de mensen met een beetje fantasie kan je onder andere Nemo op de wielen vinden, de clownfish heeft het ver geschopt na het uitkomen van die animatiefilm! En wellicht is deze gokkast ook wel een beetje op Nemo gebaseerd, want ook in de film vindt je een heel aantal van deze symbolen terug – en ook een aantal van de gekke dingen die ze doen!

Wacky Waters Welkomst

Hoe speel je Wacky Waters?

De gokkast is eenvoudig te spelen en te bedienen, alles is duidelijk aangegeven onderin beeld, en ook de autoplay functie is bijzonder makkelijk te vinden. Je kunt de gokkast op turbo mode spelen, waardoor de gokkast sneller beweegt. Wanneer je geen haast hebt kan je de gokkast echter net zo goed gewoon laten draaien, want er is niets mis met de snelheid van de gokkast. De symbolen op de gokkast zijn buiten de standaard symbolen (die eruitzien als luchtbellen in een vorm) erg mooi en goed gemaakt. Zeker Albert is erg grappig gedaan maar ook de andere symbolen zijn zeker de moeite waard. De geluiden van de gokkast passen ook relatief goed bij de gokkast hoewel Playtech hier duidelijk nog aan kan werken.

De Puffin’ up feature van Wacky Waters

Wacky Waters Puffin Feature
Het wild symbool voor deze gokkast is een blowfish, wanneer je deze op het middelste wiel in het midden van het wiel krijgt, zal deze een leuke feature opstarten. De Puffin’ up feature. De vis zal zich namelijk tussen de 1 en 6 keer op de wielen verspreiden. Met een beetje geluk kan het wild symbool dus zeven keer op de wielen te vinden zijn, met alle mogelijkheden van winst die daarbij horen.

De bonusfeature van Wacky Waters

Wacky Waters Cash Crabs Feature

Deze gokkast heeft ook een dijk van een bonusgame, Albert (de blowfish) is het centrum van alle aandacht, zeker wanneer je drie keer het bonussymbool op de wielen hebt gekregen. Je gaat nu naar de onderwaterbonus feature van Albert. Allereerst mag je een richting kiezen waarin Albert naar boven zal drijven. Kies rechts, links of blijf in het midden, wanneer je klaar bent klik je en daar gaat Albert. Albert kan onderweg naar boven een heel aantal dingen tegenkomen, aantallen freespins, vermenigvuldigers of extra wild symbolen maar een van de belangrijkste dingen die Albert tegen kan komen is lucht, als hij veel lucht krijgt, gaat hij verder naar boven en kan je dus meer extraatjes krijgen!

De scatterbonus van Wacky Waters

Wanneer je denkt dat het na de bonusgame wel ophoudt omdat je meteen ook de freespins erachteraan krijgt? Dan heb je het mis. Want er is ook nog een scatterbonus te verdienen, wanneer je deze drie keer of vaker op de wielen krijgt kan je namelijk naar eigen keuze een of meerdere opties openen en tot wel 100x je eigen inzet winnen. Bij drie keer de scatter mag je een keer kiezen, bij vier keer de scatter mag je er twee uitzoeken en als je er vijf vindt dan mag je er drie openen! Kies verstandig – al heeft elke kreeft een leuke prijs!

De eindconclusie van Wacky Waters

Playtech heeft met Wacky Waters een ontzettend leuke gokkast op de markt gebracht. De gokkast is eenvoudig te bedienen, maar heeft wel alle extraatjes die je graag ziet. De bonusgame, freespins en scatter win zijn een goede combinatie en met Albert erbij die het middelste wiel af en toe op stelten zet? Heb je een bijzonder leuke gokkast die je zeker nog een keertje vaker wilt gaan spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wacky Waters

8.6

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Vermakelijke gokkast
  • Grafisch goede gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger