Thrill Seekers

 

Thrill Seekers PlayTech Gokkast Uitgelicht

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Playtech gokkasten

Thrill Seekers

Thrill Seekers is een gokkast van ontwikkelaar Playtech, de gokkast heeft vijf wielen en vier rijen en heeft een bijzonder druk thema. Wanneer je niet van te drukke gokkasten houdt, kan dit een gokkast zijn die je met liefde over wilt slaan. Hoewel het een bijzonder vrolijk thema is namelijk de kermis, is het ook een thema dat bijzonder kleurrijk is en met bizarre geluidjes gepaard gaat. Thrill Seekers is dan ook een gokkast die sommige mensen geweldig zullen vinden andere mensen echt meer dan verschrikkelijk. Tot welke kant jij behoort, daar kan je maar op een manier achter komen: namelijk uitproberen.

Hoe speel je Thrill Seekers?

Hoe speel je Thrill Seekers PlayTech Gokkast
Deze gokkast heeft 50 winlijnen en gecombineerd met het drukke thema is het een gokkast die veel mogelijkheden biedt. De inzet bij deze gokkast is net even anders dan je gewend bent van de gokkasten van Playtech. Wanneer je de inzet aan wilt passen kan je dat geheel rechts in beeld doen. Vervolgens kan je kiezen of je dit bedrag een keer of vijf keer in wilt zetten per winlijn. Dit is een ander systeem dan je gewend bent van Playtech. Het is dan ook aangeraden om goed te kijken alvorens je in gaat zetten. Wanneer je de verkeerde keuzes maakt kan je binnen enkele minuten door al je speelgeld heen zijn, ook wanneer dit niet de bedoeling is. Goed opletten dus wat je inzet bij Thrill Seekers.

Extra features van Thrill Seekers

Laten we beginnen met het wild symbool, naast dat het voor een groot aantal van de symbolen de waarde vervangt is het ook een bijzonder goed uitbetalend symbool. 5x op een winlijn zorgt ervoor dat je 10.000 keer je inzet win. Dat is geen klein bedrag, zelfs niet wanneer je met een van de laagst mogelijke inzetten speelt. Thrill Seekers heeft ook een bonusgame, wanneer je drie tot vijf hamers op de wielen krijgt – helaas wel op een winlijn en niet willekeurig – ga je naar de bonus ronde. Daarnaast zijn er ook freespins te winnen! Let goed op want deze zullen meteen starten nadat je ze gewonnen hebt, er is dus geen pauze ingelast of mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer deze starten. Tijdens de freespins kan je ook de bonusgame vrijspelen en zelfs meer freespins winnen.

De jackpot van Thrill Seekers

Iets wat deze gokkast wellicht nog wel interessanter maakt is dat de gokkast een jackpot heeft. Het is alleen vrij onduidelijk hoe deze gewonnen kan worden. Er is in de paytable geen informatie over te winnen en bij het spelen is het ook niet iets dat je elke dag meerdere keren wint natuurlijk. Hoe de jackpot gewonnen kan worden is dus iets wat bij deze gokkast in het midden zal moeten blijven hangen. Een ding is zeker, wanneer je aan de gokkast gewend raakt is het eigenlijk een hele leuke gokkast. Er gebeurt heel veel en op alle mogelijke manieren. De symbolen zijn eenvoudig maar wel bijzonder druk te noemen. Een nadeel van deze gokkast is dat het spel niet op autoplay te spelen is. Iets wat je juist een klein beetje rust had kunnen geven in deze drukke gokkast. Al met al is Thrill Seekers een gokkast voor liefhebbers. Want hoewel er veel in en rondom beeld gebeurt, is het zeker een gokkast die je aandacht weet vast te grijpen. Als Playtech alleen iets duidelijk zou zijn geweest over die jackpot – dan zou het spel nog een beetje leuker zijn geweest.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.5

Graphics

8.5/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Jackpot
  • Veel te doen in de gokkast

Nadelen

  • Drukke gokkast
  • 50 winlijnen maakt de gokkast duur
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger