The Three Musketeers

The Three Musketeers PLaytech Gokkast Uitgelicht

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Playtech gokkasten

The Three Musketeers

The Three Musketeers is een gokkast van ontwikkelaar Playtech, de gokkast heeft vijf wielen, vier rijen en 50 winlijnen. Wie deze gokkast gaat spelen doet er verstandig aan om het intro tenminste één keer te kijken. Dit zal een groot deel van de gokkast heel duidelijk naar voren laten komen zodat je meteen snapt waar het om gaat bij deze gokkast. Het is een gokkast met heel veel verschillende extra features, die elk bijzonder duidelijk zijn – het is een gokkast die met al deze extra features nog steeds bijzonder duidelijk te spelen is wat zeker een pluspunt is voor Playtech!

Hoe speel je The Three Musketeers?

Hoe speel je The Three Musketeers PlayTech Gokkast
Het is een eenvoudig te bedienen gokkast, als je onderin beeld kijkt zie je eerst de info knop – zeker handig om nog eens na te kijken wat welke features precies doen. Daarnaast vind je het aantal winlijnen (zelf in te stellen) gevolgd door de inzet per lijn. In het midden vind je de totale inzet en daarboven kan je je winst zien. Rechts daarvan is de bet max knop – waarmee je meteen de maximale inzet in kunt zetten en daarnaast vind je de autospin feature. Met daarnaast de gewone spin knop en de turbo knop. Bij deze gokkast kan het zeker een goed idee zijn om de turbo te gebruiken de gokkast kan een beetje traag zijn zonder.

De extra features van The Three Musketeers

Deze gokkast heeft een heel aantal extra features. Om te beginnen heb je de splendid sword bonus van Porthos, de Wild Muskets bonus van Athos en de Golden Daggers bonus van Aramis. Hiervoor heb je de betreffende musketier nodig op het wiel met daar recht naast zijn wapen naar keuze. De Dagger bonus bijvoorbeeld zal je twee zakken gevuld met geld in beeld laten zien, waarna je er eentje kiest waarna Aramis met zijn dolk de zak open zal gooien waarna de prijs van jou is. Uiteraard zijn er niet drie maar vier musketiers in deze gokkast. De vierde zal je de bonusgame vrijspelen, hier heb je het bonussymbool voor nodig op wiel twee en wiel vier. De bonusgame is wellicht wel het allerleukste aan deze gokkast aangezien het een bonusgame met meerdere levels is. Je krijgt een aantal levens en met die levens zal je een aantal levels door moeten spelen. Kies wijs en loop de brug over en wordt over de muur geschoten in de katapult. De levens zijn erg belangrijk want die geven je nog een extra kans. Wanneer je het spel uitspeelt kom je bij de schat van de koningin terecht – dat is waar het hele spel om gaat!

De freespins van The Three Musketeers

Om de freespins vrij te spelen bij deze gokkast heb je alleen een beetje geluk nodig, want op wiel 1 en 5 komt het freespins symbool gestacked voor. Hoe meer symbolen je hebt, hoe meer freespins je krijgt – elk symbool is namelijk 3 freespins waard. Je moet ze echter wel op wiel 1 en 5 hebben anders krijg je ze niet. Tijdens de freespins kan je nog meer freespins winnen maar ook de bonusgame vrijspelen of de andere bonussen krijgen. Er is echter geen leuke bonus of multiplier aan verboden maar met alle andere mogelijkheden is dat ook niet nodig.
The Three Musketeers PLaytech Gokkast Free Spins

Geen jackpot voor The Three Musketeers

Deze gokkast heeft geen jackpot en daar heeft Playtech verstandig aan gedaan. De gokkast is voorzien van zoveel extraatjes en leuke features dat een jackpot teveel zou zijn geweest. Deze gokkast draait om spelen en de bonussen. Alle musketiers hebben hun eigen doel en wanneer dat overruled zou worden door een jackpot zou de charme van deze gokkast verdwenen zijn.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.5

Graphics

8.6/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Features
  • Goed uitgewerkt thema

Nadelen

  • Geen jackpot
  • 50 winlijnen maakt de gokkast duur
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger