Rocky

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Playtech gokkasten

Rocky

Wie aan Rocky denkt, denkt aan Sylvester Stallone en dat is geheel juist! Deze gokkast is gebaseerd op de Rocky film en dat is aan alles te zien. Het is een wat oudere gokkast die nog altijd een groot charme gehalte heeft. Een van de leukere dingen aan deze gokkast is dat de letters op de gokkast niet zomaar de standaard symbolen zijn maar dat ze daadwerkelijk ook nog een betekenis hebben en je een leuke winst op kunnen leveren. Rocky is een gokkast die je als liefhebber van de film zeker niet mag missen.
Rocky Gokkast Welkomst

Hoe speel je Rocky?

Het is belangrijk om in de gaten te houden dat je bij deze gokkast de instellingen op een iets andere plek vindt dan je wellicht gewend bent. De inzet vind je links samen met de info knop. Daarnaast is de autoplay functie te vinden. Daar weer naast vind je de winlijnen en daarnaast kan je zien hoeveel je nu precies inzet per lijn. De totale inzet staat weer daarnaast met daaronder de max bet knop. Deze gokkast heeft ook een double functie, waarbij je je winst opnieuw in kunt zetten en kunt verdubbelen. Helemaal rechts vind je de spin knop.

Extra features in Rocky

Rocky Gokkast Bonusgame

 

Deze gokkast heeft een bonusgame die je vrij kunt spelen door op wiel 1 een witte handschoen te krijgen, wanneer je er dan een rode handschoen bij krijgt op wiel 5 zal je naar de knock out bonusgame gaan. Daarnaast kan je ook tot 25 freespins winnen afhankelijk van het aantal scatters wat je in beeld krijgt. Maar dat is nog niet alles, wellicht is wel de leukste functie die met de letters. Want bij deze gokkast hebben er de letters iets meer waarde dan die van de standaard symbolen. Ze spellen namelijk het woord Rocky als je geluk hebt en dit zal dan 5x je inzet uitbetalen. De letters hoeven niet op dezelfde rij te staan om het woord te vormen als het maar de R op wiel 1 is de O op 2, de C op 3, de K op 4 en de Y op wiel 5. Mocht je nou het geluk hebben dat je vijf keer Rocky zelf op de wielen krijgt? Dan kan je 10.000 keer je inzet winnen. Ook wanneer je met een lager bedrag speelt kan dit bijzonder lonen en oplopen.

Rocky Gokkast Bonusgame2

Geen jackpot voor Rocky

Rocky is een gokkast die geen jackpot heeft, en wellicht is dat ook maar beter ook. Toen deze gokkast uitkwam was het nog niet zo gewoon om een flink jackpot aan een gokkast te koppelen. Eerlijkheid gebied dan ook om te vermelden dat deze gokkast wellicht wat verouderd is. Niet alleen qua uiterlijk maar ook qua techniek. Dat neemt niet weg dat deze gokkast niet steeds leuk is om te spelen en dat je ook nog steeds leuke prijzen kunt winnen. Het zorgt er alleen wel voor dat je zeker bij Playtech keuze hebt uit een tal van andere gokkasten die je aandacht eerder zullen vasthouden dan deze gokkast. Toch zullen de liefhebbers van Rocky deze gokkast graag spelen – en ook als je liefhebber bent van de eenvoudigere soorten gokkasten zonder alle extraatjes dan is dit een gokkast die je zeker zou kunnen bevallen. Iets wat overigens wel bijzonder te noemen is en je niet veel vaker zal zien, is het gebruik van de letters – meestal worden de standaard symbolen gebruikt Rocky is met deze feature uniek in zijn soort.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8

Graphics

7.5/10

Kenmerken

7.9/10

Speelbaarheid

8.4/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Sterk thema
  • Leuke gokkast om te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Oudere gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger