Ace Ventura

Ace Ventura Gokkast

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Playtech gokkasten

Ace Ventura

Ace Ventura is een bekend karakter van de acteur Jim Carrey, maar wist je wel dat Playtech hier ook een gokkast mee gemaakt heeft? Zelfs wanneer je geen idee hebt wie of wat Ace Ventura is, dan nog is de gokkast zeker een aanrader. De ontwikkelaar heeft gekozen voor een standaard opzet van de gokkast, maar heeft de gokkast voorzien van features, een bonusgame, en daarnaast ook nog eens 243 manieren om te winnen, zodat je gemakkelijk kunt zien of je een winst hebt op de wielen tijdens het spinnen van de gokkast. Dat is nog niet alles. Er is ook gebruik gemaakt van een wild symbool, en uiteraard heeft Jim Carrey zelf ook een grote rol in de gokkast, wat ervoor zorgt dat het nog een stukje leuker wordt om deze Playtech gokkast online te spelen.

Hoe speel je Ace Ventura?

Hoe speel ik Ace Ventura
Ace Ventura is een gemakkelijk te spelen gokkast. Het heeft namelijk alle elementen die andere gokkasten ook hebben. Zo zijn er standaard gokkast symbolen gebruikt om de wielen te vullen tijdens het spelen, zijn er vijf wielen en drie rijen, en wordt er gebruik gemaakt van een wild symbool. Deze kan alle symbolen vervangen, op het bonussymbool na. Onder in de gokkast kun je de inzet aanpassen voordat je begint met spinnen, en de gokkast is uiteraard ook voorzien van een autospin feature die je op verschillende standen in kunt stellen, zodat je niet constant hoeft te klikken tijdens het spelen van de gokkast. Daar houdt het niet mee op. Tijdens het spelen kun je posters verzamelen, die features vrijspelen.

Extra features

Tijdens het spelen van Ace Ventura kan het zomaar gebeuren dat Jim Carrey langskomt om een verloren spin nog eens te spinnen, zodat er wel winsten op de wielen komen te staan. Doet Carrey de sneaky walk, dan komen er ineens wild symbolen op de wielen bij. Hij kan echter ook zijn dierenvrienden roepen om te zorgen voor extra winsten. Leuke random features, die kunnen zorgen voor net wat extra winsten.

Extra Features Ace Ventura

De free spins in Ace Ventura

Wanneer je driemaal de bonus op de wielen gekregen hebt, is het tijd voor zeven free spins. De posters die je linksboven in beeld hebt, worden dan ineens actief. Je kunt een upgrade hebben voor een bepaald symbool, maar er zitten ook multipliers verstopt als leuke extra tijdens het draaien van de free spins. Elk dier heeft een speciale functie en alle verschillende mogelijkheden maken de free spins nog een stukje leuker. Wat echter nog veel belangrijker is, is dat de winsten flink op kunnen lopen tijdens het draaien van de free spins, en dat kan reden genoeg zijn om deze gokkast wat extra aandacht te geven tijdens het spelen in het online casino.

De Free Spins in Ace Ventura

De winlijnen in Ace Ventura

Ace Ventura maakt geen gebruik van winlijnen. De enige manier om winsten te krijgen, is door te kijken naar de 243 manieren om te winnen. Technisch gezien is dit de meest eenvoudige manier van spelen voor de gokker. Wanneer je een symbool op het eerste, tweede en derde wiel hebt, heb je altijd winst, ongeacht waar de symbolen staan. Heb je deze echter op alle vijf de wielen staan, dan wordt de winst nog een stuk hoger.

Ook hierbij maakt de positie van de symbolen niet uit voor de winst die je kunt verdienen. Vandaar dat de features ook zo interessant zijn, want je wint net even iets sneller op deze manier. De winlijnen zijn niet aan te passen tijdens het spelen. Wil je met een andere inzet spelen, dan is dit mogelijk door de instellingen onder in de gokkast aan te passen voordat je gaat spelen, of tijdens het spelen zelf.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Ace Ventura

8.2

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Leuke en vermakelijke gokkast
  • Sterke features

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Davie on Ace Ventura
Jim Carrey!

Vet man om op deze gokkast te kunnen spelen! Jim Carey Rocks!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger