Wild Hunter

Wild Hunter

Wild Hunter is een gokkast van Playson die geïnspireerd is op de Indianen. De gokkast heeft negen winlijnen die je naar eigen inzicht kunt gebruiken. De gokkast heeft vijf wielen, drie rijen, een wild symbool en drie verschillende scatter symbolen. Het spel is voorzien van freespins, en om deze te bereiken hebt je twee van de scatters gecombineerd nodig. De derde zou je kunnen zeggen is voor de sier, al zijn er leuke winsten verbonden aan het krijgen van dit symbool op de wielen. Aan de zijkant van de gokkast vind je een Indiaan en een bizon die elkaar het leven een beetje zuur lijken proberen te maken. Een ding is zeker ook naast het spinnen van deze gokkast, gebeurt er genoeg om je aandacht vast te kunnen houden.

Hoe speel je Wild Hunter?

Hoe speel je Wild Hunter Playson Gokkast

De gokkast heeft ondanks de eenvoudige opzet qua winlijnen, toch een heel aantal dingen waar je even extra aandacht aan moet besteden. De gokkast heeft zoals gezegd drie wild symbolen, twee hiervan combineer je met elkaar om 10 freespins vrij te spelen. Wanneer je de mohawk en de bizon beide op de wielen krijgt zal je naar de freespins gaan. Tijdens de freespins zijn er een aantal andere dingen van kracht. Zo zal de mohawk een wild functie krijgen en wordt deze door de Indiaan geworpen, waarna deze de hele horizontale rij af zal maken. Je kunt meerdere mohawks tegelijkertijd op een rij hebben. Maar er is meer wanneer je en condor op de wielen krijgt zal de mohawk een wiel teruggeworpen worden, waarna hij zijn weg zal vervolgen, komt de mohawk echter een schedel tegen? Dan zal hij van het de wielen afkaatsen. Als alles naar wens gaat dan zal de mohawk ook andere condors van het veld slaan, die op hun beurt een multiplier laten zien – nog meer winst dus!

De symbolen van Wild Hunter

Wild Hunter Playson Gokkast Symbolen

Hoewel de gokkast vrij eenvoudig is met slechts 9 winlijnen, die je ook nog eens naar eigen inzicht aan en uit kan zetten. En ook een groot deel van de symbolen standaard symbolen zijn (negen tot en met koning) is er wel duidelijk aandacht besteed aan elk van de symbolen. Doordat er vrij veel eenvoudige symbolen op de gokkast zijn, is het te rechtvaardigen dat er een aantal hele drukke symbolen bij zitten en dat er aan de zijkant van de gokkast vrij veel gebeurt. Je hebt de indiaan links in beeld die nogal eens in de lucht springt of anderzijds geluiden maakt. En rechts is de bizon die ook nog wel eens gewoon in beeld komt staan – of door beeld heen komt rennen. Dit maakt het aantal standaard symbolen op de gokkast meer dan goed.

Wat moet je in de gaten houden tijdens het spelen van Wild Hunter?

Het is bij de gokkast van Playson altijd aan te raden om nog eens goed te kijken naar het aantal winlijnen waarmee je kunt spelen, en het bedrag dat je inzet per winlijn. Daarnaast is het handig om te weten dat je de autoplay naar eigen inzicht kunt verhogen. Nadat deze uitgedraaid is zal er gevraagd worden of je nog een keer hetzelfde aantal spins wilt draaien. De gamble functie zal na iedere winst rechts in beeld komen in de vorm van een veer. Let wel op, door hier te gaan gokken kan je je winst opnieuw vergokken. Wanneer je op verlies staat, maar een grote winst behaald hebt? Kan het verstandig zijn om nog eens goed na te denken of je deze gok wel wilt nemen. Mocht je na de eerste keren spinnen nog vragen hebben over de gokkast is het een goed idee om de paytable nog eens te openen. Deze beantwoordt al je vragen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.4

Graphics

8.4/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.2/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Leuk uitgevoerd thema
  • Vermakelijke gokkast om te spelen

Nadelen

  • Slechts negen winlijnen
  • Teveel standaard animaties
Advertisment ad adsense adlogger