Lucky Birds

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Playson gokkasten

Lucky Birds

Lucky Birds is een gokkast met vijf wielen en drie rijen van ontwikkelaar Payson. De gokkast is gebaseerd op een thema met fruit en vogels en lijkt zich af te spelen in een regenwoud hier ver vandaan. Op de gokkast vindt je een wild symbool en een scatter symbool aangevuld met een serie freespins. Het is op het oog een van de meer eenvoudige gokkast van Playson, maar laat de schijn niet bedriegen. Hoewel de gokkast slechts 10 winlijnen heeft doet deze gokkast niet onder voor een aantal van de meest gespeelde gokkast van deze ontwikkelaar.

Hoe speel je Lucky Birds?

Hoe speel je Lucky Birds Playson Gokkast

Wanneer je deze gokkast opent, zie je onderin beeld links de paytable staan, wanneer er nog dingen onduidelijk zijn is het altijd aan te raden om deze nog een keer te bekijken. Daarnaast vind je het aantal winlijnen. Dit aantal staat vast ingesteld op 10 maar je kunt dit naar beneden bijstellen naar je eigen voorkeur. Je kunt met minimaal één winlijn spelen en met maximaal tien. In het midden vind je de autoplay, deze staat automatisch op 20 maar kan je door de pijltjes toetsen rechts en links ernaast bijstellen. Daarnaast vind je de inzet, deze begint automatisch op één en kan niet langer worden gezet wel kan je deze ophogen tot maximaal 20,00 waarmee de totale inzet 200,00 zou worden. Helemaal rechts vind je de spin knop en de maximale inzet knop. De autoplay functie stopt automatisch als je de freespins bereikt.

Symbolen op de gokkast Lucky Birds

Lucky Birds Playson Gokkast Symbolen

Hoewel Lucky Birds al een heleboel weggeeft geeft het niet weg dat deze gokkast voorzien is van een heel groot aantal kleurrijke symbolen. Zelfs de standaard symbolen (negen tot en met aas) zijn voorzien van kleurrijke fruit soorten die je bijna laten watertanden. Maar de vogels op de gokkast zullen je aandacht pas echt vangen, de toekan is het wild symbool en deze vervangt alle symbolen op de gokkast behalve het scatter symbool. Dit is een groot gouden ei, welke niet te missen valt. Andere vogels op de gokkast zijn verschillende soorten papagaaien met daarnaast nog twee andere vogels. Allemaal bijzonder kleurrijk, en je zou haast kunnen stellen dat hoe kleurrijker het symbool is – hoe meer winst deze je op kan leveren.

De freespins van Lucky Birds

Om de freespins van Lucky Birds te krijgen zal je drie keer de scatter op de wielen moeten krijgen. Wanneer je drie eieren verzameld hebt ga je naar de freespins. Je krijgt bij deze gokkast 15 freespins met een x3 vermenigvuldiger. Dit zorgt ervoor dat alle winsten tijdens de freespins verdriedubbeld worden, waardoor het behalen van winst een stuk gemakkelijker wordt. Tijdens de freespins kan je wederom drie keer de scatter op de wielen krijgen waardoor je de freespins kan retriggeren. Je zult er dan weer 15 krijgen, of bij krijgen.

Geen bonus game of jackpot voor Lucky Birds

De naam zou wellicht anders doen vermoeden maar Lucky Birds heeft geen jackpot. Hoewel de gokkast je wel enorm leuke winsten op kan leveren zit er geen jackpot aan deze leuke gokkast verbonden. Ook heeft het spel naast de serie freespins geen andere extraatjes. En eerlijk gezegd is dat ook niet nodig, de muziek achter de gokkast is grappig en vermakelijk. Ontwikkelaar Playson heeft wederom veel aandacht aan de omgeving van de gokkast besteed. Lucky Birds is hierdoor een eenvoudige maar bijzonder aantrekkelijke gokkast geworden. Welke zeker aangeraden wordt om te gaan spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.1

Graphics

8.1/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

8.4/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Features
  • Leuke animaties

Nadelen

  • Gokkast is te simpel gemaakt
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger