Eastern Delights

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Playson gokkasten

Eastern Delights

Eastern Delights is een gokkast van ontwikkelaar Playson, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 21 winlijnen. De gokkast is voorzien van een wild symbool, een scatter symbool en een crash symbool. Maar dat is niet alles, de gokkast heeft namelijk een erg leuk systeem bedacht om je te voorzien van freespins. De gokkast heeft namelijk avalanche symbolen, dat houdt in dat de symbolen op een actieve winlijn, nadat de winst doorberekend is zullen verdwijnen van de gokkast, waarna de andere symbolen door zullen vallen op de wielen en de lege plekken zullen worden opgevuld. Door deze avalanches kan je freespins opsparen. Wanneer je twee “drops” hebt zoals de avalance wordt aangegeven in deze gokkast krijg je er één freespin bij, zijn dit er drie dan krijg je er twee en het maximale aantal freespins dat je uit één spin kunt halen zijn er drie.

Hoe speel je Eastern Delights?

Eastern Delights Playson Gokkast Achtergrond

Eastern Delights is een gokkast die gemakkelijk te spelen is. Nadat je zelf de inzet bepaald hebt per winlijn, kan je beginnen met spelen. Je kunt het spel spelen op de autoplay functie, deze zal automatisch stoppen wanneer je de freespins bereikt. Mocht je nog vraagtekens zetten bij deze gokkast, door het bekijken van de paytable (via het vraagteken) worden mogelijke vragen snel beantwoord. De gokkast heeft ook een gamble functie, die wellicht erg interessant kan zijn als je naast het spinnen van de gokkast ook nog een keer een ander gokje wilt maken.

De freespins van Eastern Delights

Eastern Delights Playson Gokkast Free Spins

Hoewel je een aantal freespins op kan sparen (tot maximaal 50) zal je wel het normale proces moeten doorlopen om ze te kunnen bereiken. Je hebt om de freespins te kunnen bereiken drie scatter symbolen nodig. Maar ook wanneer de freespins meter links bovenaan het scherm op 0 is blijven staan zal je freespins krijgen. Je zult namelijk altijd 4 freespins cadeau krijgen van het spel zelf. Tijdens de freespins heb je op wiel vijf het crash symbool in de vorm van de lamp waar meestal een geest uit komt. In dit geval komt er uit de lamp geen geest, maar zal de lamp de horizontale rij waarop deze verschijnt van het beeld laten verdwijnen. Er zullen hiervoor nieuwe symbolen op de plaats vallen, waardoor je winkansen weer aanzienlijk vergroot worden. Wanneer je drie keer het scatter symbool op de wielen krijgt, weet je al dat je door zal gaan naar de freespins. Toch zullen ook eerst deze drie symbolen van de wielen verdwijnen waarna de overige symbolen door zullen vallen. Je zal dus eerst nog kans maken om meer freespins vrij te spelen, alvorens je meegenomen zal worden in het harem van de Sultan. En let op! Tijdens de freespins kan je meer freespins winnen!

Symbolen van Eastern Delights

Hoewel veel van de symbolen in de gokkast standaard symbolen zijn, doet dit verder niets af aan de gokkast zelf, alle symbolen in de gokkast zijn aangekleed in het thema van de gokkast. En wanneer je tijdens het spinnen goed oplet zal je zien dat het uitzicht van de Sultan heel anders is dan van de dame in het harem. Het uitzicht door de gokkast heen geeft deze gokkast een spannend uiterlijk en maakt het nog leuk om deze gokkast te spelen. Mocht je je afvragen hoe het wild symbool eruit ziet? Het vraagteken is je wild symbool, goed gevonden want deze vervangt alle symbolen op de gokkast op de scatter na.  Het oosterse thema is zowel rondom de gokkast als in de gokkast een duidelijke aanwezigheid – waardoor het spelen van deze gokkast met de geluiden op de achtergrond wellicht wel als een mini vakantie zou kunnen voelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.8

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Leuke features in de gokkast
  • Ook aankleding buiten de wielen

Nadelen

  • Teveel standaard symbolen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger