Draculas Family

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Playson gokkasten

Draculas Family

Dracula’s Family is een gokkast van Playson, deze ontwikkelaar is hard bezig om een naam te maken op de huidige markt. Met gokkasten als Dracula’s Family? Zou het maar zo eens kunnen zijn dat ze binnen niet al te korte tijd de markt gaan overnemen. Dracula’s Family is een gokkast met vijf wielen en drie rijen. Het spel heeft een wild symbool en freespins symbool met daarnaast vier verschillende soorten freespins. Maar deze worden ook weer aan je gepresenteerd met een twist. Al met al is het een gokkast die genoeg aan de verbeelding over laat. En met de vijftien winlijnen van de gokkast kan je je aandacht goed bij de gokkast zelf houden.

Hoe speel je Draculas Family

Draculas Family

De gokkast is relatief eenvoudig te spelen, je zorgt dat er geld op je account staat en je druk op de spin knop. Maar wellicht zijn er een aantal dingen die je wilt weten of aan wilt passen alvorens je gaat spelen. Dat kan, je kunt namelijk een heel aantal dingen zelf instellen bij de gokkasten van Playson. Je kunt het inzet per winlijn aanpassen, deze staat automatisch op 1,- en dat is meteen ook het laagste bedrag wat je in kunt zetten. Je kunt dit ophogen tot maximaal 20,00 inzet per winlijn, waardoor je totale inzet op 300,00 uitkomt. Wanneer je het spel op autoplay wilt spelen, kan dat ook, deze staat automatisch ingesteld op 20 spins maar dit aantal kan je naar eigen inzicht aanpassen. Zodra het aantal spins klaar is, zal er een venster in beeld komen met de vraag of je de autoplay wilt herhalen.

De freespins en het wild symbool van Draculas family

Draculas Family Playson Gokkast Free Spins

Om de freespins te behalen in Dracula’s Family moet je drie keer het scatter symbool op de wielen zien te krijgen. Wanneer dit lukt ga je naar het venster waar je kunt kiezen welke serie van 15 freespins je wilt spelen. In het begin is er maar een soort beschikbaar, en zijn de overige drie soorten afgesloten met kettingen. Wanneer je vaker de freespins bereikt zal je deze kettingen een voor een van de overige speelmodussen afhalen en na verloop van tijd zal je kunnen kiezen welke freespins je wilt. De freespins waar je mee begint hebben een multiplier van x5, de tweede serie freespins die je vrij speelt heeft een extra bonus symbool, de derde serie heeft een super wild en de vierde serie heeft een willekeurige multiplier. Genoeg mogelijkheden om grote prijzen te winnen. Nog een symbool dat je grote winst op kan leveren is het wild symbool. Deze komt alleen voor op het vijfde wiel, en wanneer deze in beeld komt zal deze twee willekeurige wielen totaal vullen met wild symbolen.

Symbolen van de gokkast Draculas Family

Wie de gokkast een aantal keren gespind heeft zal een soort van overeenkomsten kunnen ontdekken tussen Dracula’s Family en de Adams Family. Zo is er Dracula, zijn vrouw en hun dochter. Daarnaast is er nog een monster op de wielen met daarnaast een heel aantal aangeklede standaardsymbolen. De Aas bijvoorbeeld heeft een hond die op een hand loopt te kauwen indien je deze op een actieve winlijn krijgt. En zo heeft deze gokkast nog een heel aantal bijzonder leuke symbolen die zeer aantrekkelijk zijn. Het wild symbool zijn twee kwajongens die met ogen schieten bijvoorbeeld. Dat met de algehele aankleding van de gokkast? Maak dat Playson bij het maken van Dracula’s Family heel goed heeft nagedacht over de gokkast en het doel van de gokkast. Met andere woorden een ontzettend leuke gokkast die je blijft spelen – al is het alleen om alle verschillende soorten freespins te hebben kunnen spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Dracula’s Family

8.9

Graphics

8.4/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Spannende progressieve free spins
  • Leuke opzet van de gokkast

Nadelen

  • Vrijspelen van alle free spins duurt lang
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger