Alice in Wonderslots

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Playson gokkasten

Alice in Wonderslots

Alice in Wonderslots is een gokkast met vijf wielen en drie rijen van ontwikkelaar Playson. De gokkast heeft als thema Alice in Wonderland, wat meteen duidelijk te zien is zodra je de gokkast opent. Op de gokkast vind je een wild symbool, een scatter symbool en een bonus expanderend symbool. Aan het scatter symbool zijn 20 freespins verbonden. Alle symbolen die op een actieve winlijn komen bewegen, en zullen je verrassen in goede zin van het woord. Alice in Wonderslots is een gokkast die het thema van Alice in Wonderland ten volle naar buiten brengt.

Hoe speel je Alice in Wonderslots?

Alice in Wonderslots Playson Gokkast Hoe te spelen
Het spel heeft twintig winlijnen die je zelf aan en uit kunt zetten. De autoplay functie van het spel kan je ook naar eigen inzicht instellen. Vind je het vervelend om de hele tijd op het pijltje te moeten drukken om deze hoger of lager te krijgen, houdt dan het pijltje ingedrukt hij zal omhoog gaan in tientallen. Zodat je snel het aantal op vijftig op meer kunt zetten bijvoorbeeld. De inzet per winlijn is vastgesteld op minimaal 1,00 waardoor je inzet op minimaal 20,00 uitkomt.

Je kunt de inzet per lijn wel naar boven bijstellen indien je dit wenst. Wanneer alles ingesteld staat zoals je wilt begin je met spinnen. Wanneer het spel op autoplay staat zal de gamble functie niet naar voren komen, speel je handmatig, dan zal je bij elke winst het gamble symbool in beeld krijgen bij de spin knop. De Hartenkoningin zal je de keuze geve uit vier kaarten, kies de kaart die hoger is dan haar kaart om te blijven leven. Indien je faalt zal je winst wegvallen en ga je terug naar het spel. Je kunt deze functie te allen tijde met winst verlaten door op collect te drukken.

De freespins van Alice in Wonderslots

Bij deze gokkast krijg je door drie keer de scatter op de wielen te krijgen 20 freespins. Je kunt deze tijdens de freespins ook nog weer opnieuw winnen. Waardoor je feitelijk het aantal freespins oneindig door zou kunnen laten gaan. Er zijn tijdens de freespins geen extra symbolen of anderzijds dingen die gebeuren in beeld. Dit heeft verder weinig te maken met mogelijke winst die je tijdens de freespins kunt maken. Doordat het wild symbool en Alice op de wielen zitten zal je nog steeds kans maken op een grote winst.

Alice als bonus in Alice in Wonderslots

Hoewel het bonussymbool niet verbonden is aan een bonusgame, is Alice in deze zelf de bonus. Wanneer ze in beeld is en kan expanderen zal ze dit doen. Eender of ze wel of niet op een winlijn uitkomt. Net als wanneer ze het drankje of het koekje gegeten had in de film, kan ze groeien naar gelang ze ruimte heeft op het betreffende wiel. Als je geluk hebt neemt ze alle vier de plekken in op het wiel. Alice is geen bonusgame maar zeker een bonus voor je winst tijdens het spelen van deze gokkast!

Andere symbolen van Alice in Wonderslots

Op deze gokkast vind je naast Alice precies de symbolen die je zou verwachten, zo is er de hartenkoningin de mad hatter en de Chesire cat met zijn brede glimlach en een heel aantal standaard symbolen die prima aangepast zijn voor deze gokkast. Het thema van de gokkast is goed weergegeven zonder een directe kopie te worden van de Disney versie die toch wel het meest bekend is. Alice in Wonderslots is een leuke gokkast die zeker je aandacht zal vangen (met of zonder kopje thee)!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Alice in Wonderslots

8.5

Graphics

7.9/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.9/10

Voordelen

  • Geen standaard opzet
  • Leuke features

Nadelen

  • Animaties zijn niet scherp
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger