Prissy Princess

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Play’N Go gokkasten

Prissy Princess

Prissy Princess is een gokkast van Play ’N Go waarbij veel aandacht besteed is aan het spel. Het gaat hier namelijk niet alleen maar om het draaien van de wielen om winsten naar voren te krijgen. Er zit humor in de gokkast, er zit een bonus feature in en er zijn verschillende andere features die het spelen van de gokkast een stuk leuker kunnen maken. De standaard opzet van de gokkast zorgt er wel weer voor dat de gokkast gemakkelijk te spelen is, wat altijd een voordeel is wanneer er zoveel verschillende elementen zijn om in de gaten te houden.

Prissy Princess Welkomst

Hoe speel je Prissy Princess?

De ontwikkelaar neemt je mee naar een sprookjesachtige wereld waarin draken, ridders en een prinses de hoofdrolspelers zijn. Er zijn vijf wielen en drie rijen, waardoor de gokkast een standaard opzet heeft. Er zijn echter geen standaard symbolen gebruikt op de wielen. Dat maakt de gokkast net even iets aantrekkelijker dan veel van de andere gokkasten op het internet. De echte aantrekkingskracht ligt echter in de verschillende elementen in de gokkast.

Voordat je begint met spelen, kun je onderin de gokkast de inzet aanpassen. Dat is bijzonder eenvoudig te doen met de knoppen die hiervoor gemaakt zijn. Rechts van de knoppen zie je de actuele inzet staan zodat je je niet kunt vergissen tijdens het spelen.

De features in Prissy Princess

Prissy Princess is vooral interessant vanwege de manier van spelen en de features. Er wordt gezegd dat de gokkast avalanches heeft. Dat is niet correct. Bij avalanches vallen alleen de symbolen weg die onderdeel uitmaken van een winst. In Prissy Princess vallen de complete wielen weg waar een winst opgestaan heeft. Het gevolg is dat er een re-spin komt waarbij de kansen op winst veel hoger zijn dan bij een gokkast met avalanches.

Prissy Princess Avalanches

Er zitten nog meer features in de gokkast. Een wiel kan random volledig wild worden door de draak, en wanneer de draak langs komt vliegen, zet hij een aantal symbolen in brand. Deze worden wild en hierdoor kunnen de winsten nog hoger oplopen. Er zit overigens ook een wild symbool op de wielen zelf, dit is de prinses. Zij kan alle symbolen vervangen om tot meer winsten te leiden.

De bonusgame in Prissy Princess

Prissy Princess Bonusspel2

Prissy Princess heeft twee verschillende bonussen die je beide vrij moet spelen. De eerste is de schatkist bovenin beeld. Door vijf opvolgende winsten te krijgen, krijg je een random bonus uitgedeeld die op kan lopen tot 1000 keer je inzet. Wanneer je binnen de opvolgende winsten alle drie de vaandels kunt krijgen, ga je naar de bonusgame. Per ronde moet je een strijder kiezen om het hart van de prinses te winnen. Elke keuze levert geld op en zolang je niet als laatste eindigt in de ronde, blijf je doorgaan en kun je meer geld verdienen. Is jouw keuze de laatste geworden in de competitie, dan houdt de bonusgame op voor jou.

Prissy Princess Bonusspel

Jackpot en winlijnen in Prissy Princess

Prissy Princess heeft geen jackpot en dat is maar goed ook, want er zitten genoeg features in de gokkast verwerkt om de gokkers tevreden te houden. Er is genoeg te doen op de wielen en in de bonusgame. Het is wel jammer dat er geen free spins in de gokkast verwerkt zitten. Er zijn in totaal 20 winlijnen in de gokkast actief. Deze kunnen niet aangepast worden door de speler. Onderin de gokkast kun je de inzet per spin aanpassen en hier vind je ook de autospin functie. Deze kun je helemaal handmatig instellen zodat deze precies doet wat jij wilt, terwijl jij achterover kunt zitten tijdens het spelen van de gokkasten.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Prissy Princess

Prissy Princess
8.525

Graphics

9/10

  Kenmerken

  9/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Grappige gokkast
     • Leuke features

     Nadelen

     • Geen free spins
     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Prissy Princess
     Average rating:  
      0 reviews
     Advertisment ad adsense adlogger