Pearls of India

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Play’N Go gokkasten

Pearls of India

Pearls of India is een bijzonder aantrekkelijke gokkast van de ontwikkelaar Play’N Go. Het is een gokkast waarbij India centraal is komen te staan, maar tijdens het spelen zal de aandacht van de meeste spelers toch echt richting de bonusgame gaan, de free spins en de multiplier aan de rechterzijde van het beeld. Heb je Gonzo’s Quest wel eens gespeeld? Daar is Pearls of India goed mee te vergelijken, want deze gokkast heeft ook avalanches. Het enige dat Pearls of India heeft dat Gonzo mist, is een bonusgame. Daarvoor hoef je slechts één meter in de gaten te houden, waardoor de spanning tijdens het spelen nog eens harder oploopt. Een zeer succesvolle gokkast van Play’N Go en wanneer je het spel opent, zal je dat direct begrijpen!

Pearls of India Gokkast Welkomst

 

Hoe werkt Pearls of India?

Hoe Speel Je Pearls of India Gokkast
Pearls of India is één van de gokkasten van Play’N Go die wel uitleg nodig heeft. De gokkast heeft vijf wielen en drie rijen, maar werkt niet zoals de meeste gokkasten op het internet werken. Wanneer je een winst op één van de winlijnen hebt, vallen de symbolen weg. Vervolgens schiet de multiplier omhoog en worden de symbolen van bovenaf aangevuld, waarna je nieuwe winsten kunt maken zonder opnieuw in te moeten zetten. De multiplier blijft oplopen zolang je winsten blijft maken, dus hoe meer winsten je op rij hebt, hoe meer geld je kunt verdienen. De Pearls of India gokkast heeft daarnaast ook nog eens een wild symbool dat de winnende combinaties af kan maken. Dit symbool kan echter niet de rol van de scatter aannemen, of de rol van het bonussymbool.

De bonusgame in Pearls of India

Pearls of India Gokkast Bonusgame

Wanneer je het paleis op de wielen krijgt, verdwijnt deze naar de meter aan de linkerzijde van de gokkast. De positie op de wielen komt vrij en wordt weer aangevuld, zodat je extra winsten kunt maken. Zodra je 25 paleizen verzameld hebt, is het tijd om naar de bonusgame van Pearls of India te gaan. Daar kun je flink wat geld verdienen. Wanneer je de bonus opent, kun je drie locaties openen. Grofweg zijn dat Brahma, Vishnu en Shiva. Elke locatie heeft een aparte aanpak, maar overal is het zaak om zoveel mogelijk prijzen te pakken voordat je een collect tegenkomt. Dan eindigt de bonusgame namelijk. De prijzen lopen hard op tijdens het spelen van de bonusgame, zeker wanneer je het geluk aan je zijde hebt!

Pearls of India Gokkast Bonusgame2

De free spins in Pearls of India

Wanneer je driemaal de grote parel op de wielen gekregen hebt, is het tijd voor de free spins. Je krijgt er tien en je kunt er meer winnen tijdens de free spins tot een maximaal aantal van 30 stuks. De scatter functioneert als wild tijdens de free spins, dus de kansen op winsten zijn extra groot. Wil je nog een leuke bonus zien, kijk dan even naar de multiplier tijdens de free spins die rechts in beeld staat!

De winlijnen in Pearls of India

Pearls of India maakt gebruik van 20 winlijnen. Dat is een prima aantal voor een gokkast als dit, en het aantal winlijnen is ook niet aan te passen tijdens het spelen van het spel. Je kunt wel de inzet per munt aanpassen en uiteraard het aantal munten waarmee je deze gokkast wilt spelen. Dat kan allemaal aan de linkerkant onderin de gokkast. Pearls of India is voorzien van auto play. Deze slaat automatisch af wanneer je de free spins of de bonusgame haalt, zodat je daar gewoon actief bij kunt zijn. Dat is immers het moment dat de winsten nog veel harder op kunnen lopen tijdens het gokkasten spelen op het internet!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Pearls of India

8.9

Graphics

8.5/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Avalanches
  • Veel features in de gokkast

Nadelen

  • Winlijnen staan vast
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger