Multifruit 81

Multifruit 81

Multifruit 81 is een voorbeeld van een klassieke gokkast die verbeterd is, zonder dat het direct een ingewikkelde videoslot te noemen is. Het is een gokkast van de ontwikkelaar Play ’N Go waar duidelijk een idee achter zit. De klassieke gokkast is uit het fysieke casino gehaald en is aangepast om te voldoen aan de eisen van de huidige spelers, zonder dat het direct een flitsend avonturenspel wordt. Het resultaat is Multifruit 81, een gokkast met vier wielen en drie rijen, met vooral heel veel fruit op de wielen en een stiekeme feature die voor hogere winsten kan zorgen. Zoek je een bonusgame en schitterende free spins, dan ben je bij de verkeerde gokkast aanbeland!

MultiFruit81 Welkomst

Hoe speel je Multifruit 81?

Heel veel makkelijker zal een gokkast echt niet worden. Multifruit heeft de basiseisen van de klassieke gokkasten intact gehouden. Het opvallende is dat hier vier wielen zijn, waar je er normaal drie zou verwachten. De animaties zijn bijzonder scherp gemaakt en ook de omgeving waarin de gokkast staat, is leuk aangepast om een retro idee aan de gokkast mee te geven. Zo kun je onderin beeld de inzet kiezen door een waarde aan te klikken, en vind je voor de rest nauwelijks knoppen in de gokkast. Dat hoeft ook niet, want meer functies heeft de gokkast niet.

Op de wielen vind je het BAR-symbool, bosbessen, sinaasappels, citroenen en meloenen. Je vindt hier echter ook een joker en dat is direct de stiekeme feature in de gokkast. Deze jokers zijn in de gokkast geplaatst om de winstmogelijkheden aanzienlijk hoger te maken. Zij vervullen de functie van de wild, maar dat is niet alles wat zij doen in Multifruit 81.

De functie van de jokers in Multifruit 81

De gokkast lijkt geen features te hebben, maar Play ’N Go heeft het voor elkaar gekregen om een feature te verwerken in de gokkast zonder dat dit opvalt. De joker functioneert als wild symbool en kan alle andere animaties vervangen om tot winst te leiden. Aangezien er geen scatter of bonussymbool is, zijn er dus geen uitzonderingen. Wanneer de joker deelneemt aan een winst, gebeurt er echter nog iets. De winst wordt vermenigvuldigd en dat kan leuke winsten opleveren. Heb je twee jokers op een van de winlijnen staan, dan wordt de winst verdubbeld. Maar let op, heb je het geluk dat je drie jokers op een van de winlijnen hebt, dan gaat de winst keer 5! Dat betekent direct dat hier de maximale winst in de gokkast verstopt zit!

MultiFruit81 Wilds

Er zit nog een feature in de gokkast verstopt, als dat een feature genoemd kan worden. Tijdens het spinnen zal een van de wielen oplichten aan de achterzijde. Wanneer dit wiel een joker krijgt, zal de joker het hele wiel overnemen. Dat kan hoge winsten opleveren, maar de kans is even groot dat dit helemaal niets oplevert: Dit is immers afhankelijk van de symbolen links en rechts van dit wiel.

Jackpot en winlijnen in Multifruit 81

Multifruit 81 heeft geen directe winlijnen. Zoals de ‘81’ in de naam van de gokkast al aangeeft, zijn er 81 manieren om te winnen. Dat betekent letterlijk dat een symbool op elk wiel gegarandeerd winst is, de positie maakt niet uit, zolang de winst maar op het eerste wiel begint. De gokkast is niet voorzien van een jackpot en dat is logisch, hiermee had de ontwikkelaar de liefhebbers van klassieke gokkasten namelijk afgestoten. Rechts naast de spinbutton vind je een autospin knop, redelijk apart voor een gokkast als deze, maar wel net zo makkelijk wanneer je gewoon ontspannen naar de gokkast wilt kijken zonder constant te moeten klikken met je muis!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Multifruit 81

8.4

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.2/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Vermakelijke gokkast
  • Gemakkelijk te spelen
  • Interessante feature

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger