Jade Magician

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Play’N Go gokkasten

Jade Magician

Jade Magician is een gokkast van ontwikkelaar Play’n Go. De gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 15 winlijnen. Het thema van de gokkast is in de Chinese hoek te vinden, met Jade in de titel is dat wellicht ook al wel wat weggegeven. Toch is het jade aspect in de gokkast buiten de kleur niet heel erg goed terug te vinden. De gokkast heeft geen standaard symbolen, maar wel een wild symbool en een scatter symbool welke gekoppeld is aan een serie free spins. Het is een interessante gokkast om te zien, en met 15 winlijnen en een extra mogelijkheid op winst op wiel 2, 3 en 4 is het zeker een gokkast die interessant genoeg is om eens van dichtbij te gaan bekijken.

Jade Magician Welkomst

Hoe speel je Jade Magician

Deze gokkast van Play’n Go is eenvoudig in te stellen naar je eigen wensen, je kunt de muntwaarde bepalen en daarnaast het aantal keren dat je deze inzet per winlijn. Ook kan je het aantal winlijnen aanpassen naar je eigen idee. Toch is het verstandig om met alle winlijnen te spelen, het is niet voor niets dat ze gokkasten met een X-aantal winlijnen presenteren. Wanneer je niet genoeg geld hebt, kan je beter met een lagere inzet gaan spelen dan met minder winlijnen. Je kunt gebruik maken van de max bet knop om in een keer het maximale bedrag in te zetten en daarnaast is er de autoplay functie. Let wel op bij deze, als je niet instelt dat je wilt stoppen bij de bonusgame en free spins zullen deze automatisch gaan spelen.

De free spins van Jade Magician

Jade Magician Gratis Spins

Om bij deze gokkast de free spins te behalen heb je enkel drie keer de scatter nodig, deze komt voor op wiel 1, 3 en 5. Mocht je de scatter twee keer in beeld krijgen dan krijg je de zogenoemde second chance. Je krijgt dan vier symbolen te zien, 2 hebben een muntwaarde een is niets waar en een is een extra scatter symbool. Zo kan je met de second chance nog een serie free spins winnen. Je krijgt om te beginnen 5 free spins, maar voor elk scatter symbool dat in beeld komt krijg je er eentje extra waardoor het aantal free spins vrij snel op kan lopen! Tijdens de free spins is het scatter symbool overigens een extra wild, zodat je naast het multiplier wild symbool dus ook de scatter hebt die als wild fungeert. Dit kan dus extra dikke prijzen opleveren!

Jade Magician Wild

Waarom is Jade Magician een leuke gokkast?

Het is een aantrekkelijke gokkast met een eenvoudige opzet, er zitten free spins in en een kleine bonusgame vanwaar je alsnog bij de free spins uit gaat komen. Maar er zitten meer kleine details in de gokkast verwerkt. Zo hoef je op de middelste 3 wielen niet per se iets op de winlijnen te hebben om winst te kunnen maken, drie symbolen zijn genoeg om een leuke winst te geven. Daarnaast is het feit dat er geen standaard symbolen gebruikt worden op de gokkast een verademing, en geeft het de groei aan van ontwikkelaar Play’n Go.

Het is een aantrekkelijk ogende gokkast die op het grafische gebied nog niet helemaal op hetzelfde niveau ligt als enkele van de andere grote ontwikkelaars, maar het is er zeker niet ver meer vanaf. Jade Magician is een gokkast zonder jackpot en fenomenale bonusgame, maar het is zeker een leuke gokkast die de moeite waard is om nog eens te spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Jade Magician

Jade Magician
81.75

Graphics

8/10

  Kenmerken

  8/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    8/10

     Voordelen

     • Free spins
     • Bonusgame

     Nadelen

     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Average rating:  
      1 reviews
     by Mien on Jade Magician
     Gratis spins

     De bonusronde is heel vet! Ik blijf maar gratis spins erbij krijgen!

     Advertisment ad adsense adlogger