Hugo

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Play’N Go gokkasten

Hugo

Hugo is een gokkast van Play ’N Go. Het is een gokkast waar je direct al vrolijk van wordt aan de hand van het introductiefilmpje. De gokkast heeft een aantrekkelijk uiterlijk dankzij Hugo, en de vele schatten die je op de wielen ziet staan. De gokkast is voorzien van leuke geluiden, en een muziekje op de achtergrond. Op de wielen vind je onder andere een scatter symbool, maar ook een wild symbool die de winsten af kan maken.

hugo-welkomst

Hoe speel je Hugo?

Hugo is een relatief gemakkelijk te spelen gokkast met een standaard uiterlijk. Er zijn vijf wielen en drie rijen, en daarmee lijkt de gokkast op veel van de andere gokkasten op het internet. Er zijn flink wat standaard symbolen gebruikt. De tien tot en met de aas zijn in de gokkast verwerkt, wat het makkelijker maakt om de symbolen te herkennen die veel geld opleveren. Hugo is zelf het wild symbool. Deze maakt de winnende combinaties op de wielen af, maar zorgt ook voor een multiplier over de winsten heen, waardoor winsten met een wild symbool altijd meer opleveren dan de winsten zonder een wild symbool. De dame met het zwarte haar is de scatter. Heb je deze tweemaal op de wielen, dan krijg je jouw inzet terug. Heb je er drie of meer, dan maak je direct winst.

De schatkist ontgrendelt de bonusgame. Hiervoor heb je er drie nodig. Heb je echter drie symbolen bestaande uit de vrouw, Hugo of de krokodil, dan ga je naar de free spins toe in de Hugo gokkast.

De bonusgame in Hugohugo-save-hugoline

De Hugo gokkast is voorzien van een bonusgame. Daarvoor moet je op zoek naar de schatkisten op de wielen. Wanneer je er twee hebt, kom je nergens. Heb je er echter drie op de wielen staan, dan ga je naar de bonusgame waarin je veel geld kunt verdienen. Hier kun je tot 500 keer je inzet winnen! In de bonusgame moet je de mijnen door, en zal je de krokodil moeten vermijden. Kom je deze tegen in de bonusgame, dan ben je aan het einde van de bonusgame terechtgekomen.

De free spins in Hugo

De bonusgame is al interessant, maar het wordt nog leuker tijdens het spelen van deze gokkast. Wanneer je drie geanimeerde personages op de wielen hebt (de dame met het zwarte haar, Hugo, de krokodil), dan kom je in de free spin modus terecht. Je selecteert zelf het aantal free spins dat je gaat spelen, en tijdens het spelen van de free spins kun je nog meer free spins winnen, zodat het constant interessant blijft. Dat is het overigens al snel. Wanneer je even de tijd neemt om wat te drinken te pakken, of even wat anders te doen, dan komt Hugo direct al langs om te vragen of er nog wel iemand is. Vermakelijk, of irritant? Smaken verschillen!

Jackpot en winlijnen in Hugo

hugo-welkomst2

De Hugo gokkast is niet voorzien van een jackpot. De maximale winst in de bonusgame ligt op 500 keer je inzet en dat is nauwelijks een jackpot te noemen. Waar deze Play ’N Go gokkast echter de meeste punten mee haalt, zijn de vele kleinere winsten. Zo komt de scatter vaak op de wielen voor. Tijdens de free spins lopen de winsten pas echt hard op, zeker wanneer je goed gekozen hebt. Het aantal spins is namelijk ook direct bepalend voor het aantal extra winsten dat je op de wielen kunt krijgen. In totaal wordt deze gokkast gespeeld met tien winlijnen, die je terug kunt vinden in de overzichten. Onder in beeld kun je de inzet aanpassen tijdens het spelen, zodat je altijd kunt spelen met de inzet van jouw keuze.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Hugo

9.1

Graphics

9.0/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Leuke free spins
  • Goed uitgevoerd thema

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger