Golden Ticket

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Play’N Go gokkasten

Golden Ticket

Golden Ticket is een vreemde eend in de bijt bij Play’No Go. Het heeft namelijk wel de opzet van een gokkast, het lijkt ook op een gokkast, maar in feite is dit helemaal geen gokkast. Er zijn namelijk geen winlijnen, en er zijn ook geen uitbetalingen van links naar rechts, of van rechts naar links. Het thema is het circus, en wanneer je een Golden Ticket hebt, is de kans op winst een stuk groter. Het wordt pas echt heel erg interessant wanneer je meerdere winsten na elkaar hebt weten te krijgen, want dan gaat de multiplier ineens heel leuke dingen voor je doen. Maar een gokkast kunnen we Golden Ticket toch echt niet noemen.

Hoe speel je Golden Ticket?

Hoe speel je Golden Ticket Play'n Go Gokkast
Het eerste dat op zal vallen tijdens het spelen van Golden Ticket, is dat er geen standaard gokkast symbolen gebruikt zijn. Alle animaties hebben direct iets te maken met het circusthema, en ook de muziek en geluidseffecten hebben te maken met het circus. De blokken met animaties vallen omlaag tijdens het spelen, er zijn vijf kolommen en vijf rijen, over wielen kun je hier eigenlijk niet eens spreken. Net als winlijnen, want die zijn er ook niet. De truc bij de Golden Ticket slot is dat je combinaties van drie animaties moet maken. Deze moeten horizontaal of verticaal op elkaar aansluiten, je mag niet diagonaal en niet de bocht om. De gokkast maakt gebruik van avalanches.

De avalanches

Wanneer je een winst gemaakt hebt met de animaties, dan vallen de symbolen weg. Normaal gesproken zouden de symbolen van bovenaf aangevuld worden, maar niet in Golden Ticket. De truc is namelijk dat je een kolom vrij moet spelen zodat er Bonus komt te staan. Wanneer je een combinatie van drie hebt gemaakt, wordt het middelste symbool een Golden Ticket, een wild symbool dus. De multiplier gaat vervolgens een stap omhoog en er wordt gekeken of er een winst is. Is er een winst, dan gaat het spel op dezelfde manier door. Is er geen winst, dan gaat de multiplier terug en begin je opnieuw. Wanneer je een combinatie maakt met meer dan 3 symbolen, verdwijnen alle symbolen en komt er geen wild voor terug.

De bonusgame

Golden Ticket Play'n Go Bonusgame
Golden Ticket heeft een bonusgame, maar geen bonussymbolen. Wanneer je scherpe ogen hebt, kun je het woord bonus zien voordat de animaties omlaag vallen. Wanneer je alle animaties weg weet te spelen, en het woord bonus is volledig zichtbaar, dan ga je naar de bonusgame. Deze werkt in feite net als de gokkast zelf, maar is makkelijker. Hier moet je vijfmaal hetzelfde symbool krijgen om winsten te pakken. Je hebt tien ronden, maar dat kunnen er meer worden wanneer je vijfmaal de bonus op de animaties krijgt. Dan win je meer rondes, waardoor de winsten hoger kunnen worden tijdens het spelen van de bonus. De vijf animaties hoeven niet in combinatie te staan. Het enige dat belangrijk is, is dat er vijf of meer animaties zijn.

De winlijnen

Golden Ticket heeft geen winlijnen. Er is dus ook letterlijk niets aan te passen, behalve de inzet per spin. Play’N Go heeft ervoor gekozen om gebruik te maken met een meter waarop je de inzet aan kunt geven tijdens het spelen. Golden Ticket maakt gebruik van een auto play functie. Hierbij kun je zelf aangeven hoeveel rondes er gespeeld moeten worden, en of de auto play af moet slaan bij het bereiken van de bonusgame. Al met al is duidelijk dat Golden Ticket geen gokkast is, maar in welke categorie het wel valt, dat is nog een moeilijke vraag.

Video Golden Ticket

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Golden Ticket

8.6

Graphics

8.8/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Uniek casinospel

Nadelen

  • Geen gokkast
  • Moeilijker te spelen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger