Gemix

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Play’N Go gokkasten

Gemix

Gemix is een interessant afwijkende gokkast van ontwikkelaar Play’n Go. De gokkast heeft geen wielen of winlijnen. Wel heeft de gokkast die verschillende wild symbolen en een vel dat 7×7 symbolen omvat. Het doel van het spel is levels voltooien, dit doe je door symbolen in combinaties van vijf of meer te verzamelen (aaneengesloten) de winnende symbolen zullen verdwijnen en de achtergrond bij deze symbolen verandert van kleur. Tijdens elke wereld of ronde is er een bepaald patroon dat je moet vervullen, zodra je dit patroon vol hebt, zal je naar een volgende wereld gaan. Iedere wereld heeft zijn eigen patroon, dus let goed op hoe dit patroon eruitziet. Ook heeft elke wereld zijn eigen wild symbool.

Gemix Welkomnst

Hoe speel je Gemix?

Bij deze gokkast die wellicht meer als een spel oogt, is het wellicht verstandig om deze eerst eens te bekijken zonder dat je geld inzet. Op die manier kan je feel met de gokkast krijgen, en snap je beter hoe deze werkt. Het is een erg afwijkend concept, wat het ook weer erg leuk maakt, maar ook verwarrend als je wielen en winlijnen gewend bent. Je kunt de gokkast onderin beeld geheel naar eigen wens instellen, zowel het bedrag waar je voor speelt, als de paytable, spin knop en autoplay zijn eenvoudig te vinden.

Gemix, wat is er nu allemaal gaande?

Wie de gokkast opent zal meteen zien dat er zowel rechts als links in beeld dingen gaan gebeuren. Links in beeld is eenvoudig, maar komende winsten in te staan die je achter elkaar maakt door de door vallende symbolen. Erboven kan je zien welke wereld het is. Rechts in beeld kan je het patroon zien welke je moet volmaken voor deze wereld en erboven zit de superlading. Wanneer je twintig of meer winnende symbolen achter elkaar krijgt, dan laad je een lading op door de meter te vullen eromheen. Deze kan een novaknal, kristalwarp, lichtstraal of kettingreeks in werking stellen.  Het is ook mogelijk om een superlading te krijgen dan moet je veertig winnende symbolen in een spin krijgen, dan krijg je dezelfde opties maar is er een x3 multiplier in het spel.

De drie verschillende wild symbolen van Gemix?

Gemix Uitleg

Er zijn drie verschillende wild symbolen, die per wereld verschillen. Zo is er de lamp, deze zal in beeld komen na een ronde zonder winst. Je kunt tot 10 wild lampen in beeld krijgen die elk als wild symbool fungeren. Daarnaast is er de lolly, deze zal zich van rand tot rand verspreiden als je geluk hebt, en verschijnt ook alleen tijdens een ronde zonder winst. Het derde mogelijke wild symbool is een boek, deze heeft sticky wilds, en kan tot acht keer verspreid worden over de wielen, na een ronde zonder winst.

Geen jackpot, free spins of bonusgame voor Gemix

Hoewel het een gokkast is zonder jackpot, free spins of bonusgame zal je bemerken dat je je met Gemix geen seconde zal vervelen. Het is al bijna geen gokkast meer te noemen, al draait het nog altijd om de symbolen die naar beneden vallen. Je moet dan ook uitkijken dat je de gokkast niet gaat blijven spelen om een level uit te kunnen spelen bijvoorbeeld. Niettemin is dit een zeer aantrekkelijke gokkast die leuk gemaakt is. De symbolen zijn eenvoudig en de rest van de gokkast is ook relatief eenvoudig gehouden. Toch zit hier wel degelijk een duidelijk concept achter en met alle bonus mogelijkheden met de ladingen die je op kunt laden en het vooruitzicht van een superlading? Doet veel goeds. Bijzonder vermakelijke gokkast!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Gemix

Gemix
82.25

Graphics

8/10

  Kenmerken

  9/10

   Speelbaarheid

   8/10

    Mobiel

    8/10

     Voordelen

     • Afwijkende gokkast
     • Grafisch bijzonder

     Nadelen

     • Geen free spins
     • Geen jackpot
     • Zeer verslavend
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Average rating:  
      1 reviews
     by Micheal on Gemix
     Net Candy Crush

     Inderdaad zeer verslavend, maar ook heel leuk met de verschillende werelden

     Advertisment ad adsense adlogger