Book of Dead

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Play’N Go gokkasten

Book of Dead

Book of Dead is een gokkast van de ontwikkelaar Play ’N Go. Het is een gokkast met een fraai uiterlijk, maar is vooral interessant vanwege het expanderende symbool en de free spins die gewonnen kunnen worden tijdens het spelen van de gokkast. De opzet van de gokkast is aantrekkelijk door de standaard opzet, maar de tien winlijnen kunnen wat matig zijn voor de mensen die vaker gokkasten spelen. De maximale winst van 250.000 munten is daarentegen wel weer interessant en kan je veel geld opleveren op de Rich Wilde and the Book of Dead gokkast.
Book of Dead Welkomst

Hoe speel je Book of Dead?

Book of Dead is een gokkast met een standaardopzet. Er zijn vijf wielen en drie rijen en de animaties zijn aangevuld met relatief veel standaard symbolen. De tien tot en met de aas zijn gebruikt om de animaties aan te vullen die wel met het thema te maken hebben. Erg storend is dit echter niet. De overige symbolen zijn scherp gemaakt en zijn vermakelijk tijdens het spelen, net als de geluiden die achter de gokkast gebruikt zijn. Het boek is zelf het wild symbool en kan alle symbolen vervangen om tot winsten te leiden. Dit boek is overigens zelf ook het scatter symbool en kan tot de free spins leiden wanneer je er drie hebt.

Book of Dead Expanding Wild

De free spins in Book of Dead

De gokkast wordt pas echt interessant wanneer je in de free spins terechtkomt. De gokkast verandert zelf niet wanneer je de scatter driemaal op de wielen krijgt, maar tijdens de tien free spins ontstaat wel de situatie waarin je de maximale winsten kunt behalen dankzij de feature. Een van de symbolen wordt random gekozen als speciaal symbool en deze kan over de wielen expanderen tijdens het spelen van de free spins. Dat betekent dat je enorme winsten kunt behalen, al moet hier bij gezegd worden dat je dan wel geluk moet hebben met het symbool dat gekozen wordt. Wanneer het een symbool is dat minder uitbetaalt, dan is het moeilijker om heel grote winsten op de wielen te krijgen, maar dat is uiteraard logisch.

Book of Dead Gratis Spins

Bonusgame en meer features in Book of Dead

Play ‘N Go heeft besloten om een simpele gokkast te maken voor het casino. Dat betekent dat er wel free spins zijn, maar er is gekozen om geen bonusgame te maken. Om de gokkast toch interessant te maken, is er een feature binnen de free spins bedacht, maar meer features zal je niet tegenkomen tijdens het spelen van deze gokkast waardoor het een erg simpele uitvoering is. Dat schaadt de gokkast echter niet. Het is een speelautomaat die gemaakt is om mobiel punten te scoren, om snel te laden en gemakkelijk te spelen en dat is dan ook precies wat je vindt wanneer je deze gokkast opent. De gokkast is overigens mobiel makkelijker te spelen dan op een computer omdat alle knoppen oner het menu verstopt zitten. Je kunt deze gokkast zelfs aanpassen voor linkshandig mobiel gebruik!

Jackpot en winlijnen in Book of Dead

De gokkast is niet voorzien van een jackpot, al is een maximale winst van een kwart miljoen munten natuurlijk geen kleine prijs wanneer je met een iets hogere inzet aan het spelen bent. De winlijnen zijn overigens wel opvallend. Waar het de trend lijkt dat er steeds meer winlijnen gebruikt worden, heeft deze gokkast er slechts tien en deze zijn allemaal te vinden onder de knop van het menu, waar een compleet overzicht gegeven wordt over de werking van de gokkast. Ook dit werkt mobiel een stuk beter dan op de computer, maar ook op de desktop en laptop is het een prima gokkast.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Book of Dead

Book of Dead
8.375

Graphics

9/10

  Kenmerken

  8/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    8/10

     Voordelen

     • Spannende gokkast
     • Free spins

     Nadelen

     • Geen bonusgame
     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Book of Dead
     Average rating:  
      1 reviews
      by DjTeun
     Book of Dead

     Ik win hier ALTIJD mee

     Advertisment ad adsense adlogger