Aztec Warrior Princess
 

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Play’N Go gokkasten

Aztec Warrior Princess

Aztec Warrior Princess is een gokkast van ontwikkelaar Play’N Go. Het is een gokkast die geïnspireerd is op het Azteekse rijk iets wat naar voren komt in alle symbolen van de gokkast, en wat er om de gokkast heen gebeurt. Of de muziek passend is bij wat de gokkast probeert uit te stralen is een tweede, vooral omdat we niet bekend zijn met de muziek die in die tijd gemaakt werd. Een ding is wel zeker, de muziek en achtergrondgeluiden passen bijzonder goed bij de gokkast en zorgen voor net dat beetje extra. Toch is de gokkast ook zonder enige vorm van geluid goed te spelen, mocht je om een of andere reden het geluid niet aan kunnen laten staan.

Aztec Princess Welkomst2

Hoe speel je Aztec Warrior Princess?

De gokkast is eenvoudig te bedienen en daardoor ook eenvoudig te spelen. Je kunt alles naar je eigen voorkeur instellen zodat de muntwaarde, het aantal keren dat je de munten inzet per winlijn precies is hoe jij dat wenst. Je kunt al met 0,01 cent per winlijn spelen, waardoor je deze gokkast al voor 0,20 kunt laten draaien. Ja, dat houdt inderdaad in dat deze gokkast 20 winlijnen heeft. De mogelijkheid om met een lage inzet te spelen, zorgt er wel voor dat dit een gokkast is die door vrijwel iedereen te spelen is. Met de mogelijkheden om geld te winnen, is het daardoor een bijzonder goede optie om te gaan spelen.

De symbolen van Aztec Warrior Princess

De gokkast heeft een heel aantal standaard symbolen namelijk tien tot en met aas, en deze komen ook veelvuldig voor op de wielen. Toch zijn deze symbolen smakelijk aangekleed en passen ze derhalve goed in de gokkast. Andere symbolen op de gokkast zijn het wild symbool welke Azteeks goud is, dan is er de prinses (die je ook als Indiaan zou kunnen omschrijven…) zij staat voor het scatter symbool en als je haar drie keer op de wielen krijgt, krijg je 15 freespins. Dan zijn er de drie schedels, zij begeleiden je naar de bonusgame. Andere symbolen op de gokkast zijn een draak, panter, adelaar en een gifkikker.

Aztec Princess Bonus Skull

De freespins van Aztec Warrior Princess

Om de freespins te behalen heb je drie keer het scatter symbool nodig op de wielen, deze zullen een serie van 15 freespins in werking stellen. Tijdens de freespins zijn zowel het Azteekse goud als de prinses wild symbolen. Waardoor je winst nog weleens stevig op kan lopen. Je kunt tijdens het spelen van de freespins de freespins niet nog een keer activeren. Iets wat je jammer zou kunnen noemen, maar omdat je meteen 15 freespins krijgt is het toch al een mooie bonus. Zeker met het dubbele wild symbool wat voor leuke winsten kan worden.

De bonusgame van Aztec Warrior Princess

Aztec Princess Welkomst

De bonusgame van Aztec Warrior Princess is in opmaakt vrij eenvoudig, maar het is wel een bonusgame die als je wat geluk hebt, vaak voorbijkomt. De drie schedels die je op de wielen ziet zijn van groot belang. Want je krijgt telkens keuze uit vier schedels, en je mag er drie keer eentje uitkiezen. Wanneer je geluk hebt, heb je er twee of zelfs drie dezelfde van een bepaalde soort materiaal. Platinum is de meest waardevolle met daarna goud, zilver en brons. Mocht je nu niet dezelfde schedels treffen, drie verschillende schedels geeft ook al een bonus. Je krijgt in dat geval namelijk vijf keer je inzet uitbetaald. Bij de andere schedels kan dit oplopen tot maximaal 1000 keer je inzet. Geen slechte uitbetaling voor een keuze die je moet maken. Al met al een interessante gokkast met leuke freespins en aantrekkelijke bonusgame!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Aztec Warrior Princess

8.4

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Free spins
  • Bonugsame

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger