The Oddventurers

Speel met echt geld Speel op Mobiel Speel Full Screen

The Oddventurers

The Oddventurers is een leuke gokkast van de ontwikkelaar Odobo. Het is een gokkast die duidelijk gemaakt is voor de gebruikers die via een mobiele telefoon willen spelen. De opzet van de gokkast leent zich namelijk uitstekend voor het spelen op een mobiel apparaat. Is het daarmee een gokkast die niet zo geschikt is voor de mensen die vanaf een computer willen spelen? Dat is zeker niet het geval, ook op de computer is The Oddventurers een bijzonder leuke gokkast. Er is gebruik gemaakt van free spins in de gokkast, maar er is ook een bonusgame en er zijn uiteraard ook wild symbolen op de wielen te vinden om de winsten te verhogen.

Odobo NG The Oddventurers

Hoe speel je The Oddventurers?

The Oddventurers is een gemakkelijk te spelen gokkast. De gokkast heeft vijf wielen en drie rijen en daarmee is de opzet van de gokkast gemakkelijk te begrijpen. Tijdens het spelen van The Oddventurers gokkast kom je geen standaard symbolen op de wielen tegen. Alle symbolen hebben te maken met het avontuur in de jungle. De animaties zijn op een leuke manier gemaakt, waardoor het leuk is om de gokkast te spelen. Wanneer je op de computer speelt, zijn de afbeeldingen lichtelijk onscherp. Maar wanneer je de gokkast op de mobiele telefoon opent, is alles van bijzonder hoge kwaliteit. Het wild symbool is gemakkelijk te herkennen en vervangt alle symbolen behalve de scatter en het bonussymbool. Wanneer er 2x in de wild staat, geldt er een multiplier over de winsten die gemaakt worden met het wild symbool.

De free spins in The Oddventurers

Om de free spins vrij te spelen, moet je de scatter op het eerste, derde en vijfde wiel zien te krijgen. De free spins zijn een leuk onderdeel van de gokkast, maar er verandert niet veel aan de gokkast zelf, op het feit na dat je niet hoeft te betalen voor de spins die je wilt draaien. Tijdens het draaien van de free spins is het leuk wanneer je extra free spins kunt winnen. Hiervoor heb je de scatter opnieuw driemaal nodig, dus de kans is klein, maar aanwezig. Het leuke aan de The Oddventurers gokkast is dat je aan het einde van de free spins te zien krijgt hoeveel spins je gedraaid hebt, en wat de grootste winst op de wielen was tijdens de free spins. Een leuke extra die we nog niet eerder gezien hebben bij andere ontwikkelaars.

De bonusgame in The Oddventurers

The Oddventurers Bonusgame

De bonusgame in The Oddventurers heeft alles te maken met het kompas op de wielen. Wanneer je er drie hebt, ga je naar de bonusgame toe. Je krijgt er één van de vier. Alle bonusgame zijn pick ‘m bonusgame die gemakkelijk te spelen zijn. Het draait allemaal om het vinden van de speciale vogel, maar alle andere mogelijkheden zullen je ook geld opleveren tijdens het spelen van The Oddventurers. Het is een bijzonder leuke manier om de bonusgames in de stijl van het thema van de gokkast te houden.

De winlijnen in The Oddventurers

De winlijnen staan vast in The Oddventurers gokkast. Je kunt ze niet aanpassen tijdens het spelen van de gokkast. Je kunt veel andere dingen wel aanpassen, zoals linkshandig spelen, inzoomen en uitzoomen. Allemaal opties die je inderdaad nodig hebt op het moment dat je graag via een mobiele telefoon wilt spelen en daarmee heeft Odobo een gokkast uitgebracht die inderdaad beter via de mobiele telefoon te spelen is dan via de computer. Een leuke keuze, die zeker te begrijpen is aangezien er steeds meer mensen spelen via een mobiel apparaat.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

The Oddventurers

9.1

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.5/10

Voordelen

  • Ontwikkeld voor mobiel
  • Verschillende bonusgame
  • Duidelijk verhaal

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger