Big Time Journey

Speel met echt geld Speel op Mobiel Speel Full Screen

Big Time Journey

Big Time Journey is een gokkast van Odobo die opgezet is voor de spelers die via een mobiel apparaat casinospellen willen spelen. Het is een gokkast waarbij de indeling van de gokkast ideaal gemaakt is voor het gebruik op een mobiele telefoon of een pad. Dat betekent niet dat de gokkast niet gemakkelijk te spelen is via een computer. Het blijft namelijk een leuke gokkast die overzichtelijk is. Het grote aantal standaard gokkast symbolen kun je voor lief nemen wanneer je ziet dat er een wild symbool in de gokkast verwerkt zit. Daarnaast zijn er ook free spins te winnen in de Big Time Journey gokkast.

Odobo NG Big Time Journey

Hoe speel je Big Time Journey?

Big Time Journey is een gokkast met een bijzonder eenvoudige en standard opzet. Er zijn vijf wielen en drie rijen en daarmee is het eenvoudig om de gokkast te spelen. Onder in de gokkast kun je instellen met welke inzet je wilt spelen. Rechts zit de spinbutton, links vind je de autospin button. Wanneer je daar op klikt, kun je de instellingen aanpassen naar je eigen voorkeur. Er zitten flink wat standaard gokkast symbolen in de gokkast, maar deze zijn niet storend. Zij zorgen voor extra overzicht en maken het makkelijker om de gokkast te spelen. Tijdens het spelen vind je een wild symbool op de wielen. Deze kan alle symbolen vervangen, op het symbool na dat de naam van de gokkast bevat. Dit is namelijk het scatter symbool en deze leidt naar de free spins.

De free spins in Big Time Journey

Big TIme Journey Bonusgame

Wanneer je Big Time Journey open hebt staan, zie je dat er boven in beeld vier gaten zitten die gevuld kunnen worden. Daarvoor moet je de free spins vrijspelen. Dit doe je door driemaal het symbool op de wielen te hebben waar Big Time Journey in staat. Dit brengt je naar een bonusgame waarin je een keer mag spinnen om te bepalen naar welke tijd je gaat. Het behalen van de free spins is één van de achievements die je kunt behalen tijdens het spelen, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Je krijgt acht free spins per tijdsperiode. Hierin kun je veel geld winnen, en je kunt ook extra free spins winnen tijdens het spelen van de free spins. Aan het einde krijg je de steen die je in het begin draaide. Verzamel er vier en je hebt een uitdaging vrijgespeeld. Andere uitdagingen zijn bijvoorbeeld het openen van een bepaalde tijdsperiode, maar dan driemaal.

De winlijnen in Big Time Journey

Big Time Journey maakt gebruik van 25 winlijnen. Deze winlijnen zijn niet in te stellen. Je hebt het te doen met de keuze van de ontwikkelaar. De gokkast leunt sterk op de free spins, maar de voortgang en de mogelijkheden in de gokkast maken het nog een stuk leuker. Zo kun je in het overzicht constant zien hoe ver je gekomen bent en wat je nog precies moet doen om een bepaalde uitdaging vrij te spelen. Het is echter niet duidelijk wat je hiermee kunt winnen. Een jackpot hangt er namelijk niet boven het spel. Big Time Journey is een van de gokkasten die optimaal gemaakt is voor de mensen die mobiel willen spelen. Een verstandige keuze van de ontwikkelaar Odobo, want steeds meer mensen willen mobiel gokken. Voor de mensen die via de computer willen spelen is er overigens niets aan de hand. De gokkasten van deze ontwikkelaar zijn namelijk ook prima te spelen vanaf een laptop of een desktop, dus er is altijd wel de mogelijkheid om Big Time Journey te spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Big Time Journey

8.9

Graphics

9.0/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Voortgang in de gokkast
  • Aantrekkelijke gokkast
  • Verschillende modi

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Sabrina on Big Time Journey
Steampunk meets time traveller

Eidenlijk wat meer gokkasten met een steampunk thema!

Advertisment ad adsense adlogger