Rainbow King

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Novomatic gokkasten

Rainbow King

Rainbow King is een gokkast van Novomatic die eigenlijk niet in het assortiment van de ontwikkelaar past. Deze Rainbow King gokkast zit namelijk vol met features, er zijn er maar liefst drie die je kunt ontgrendelen, en daarnaast zijn er 20 winlijnen, in plaats van de tien winlijnen die de normale gokkasten van Novomatic heeft. En wat ook direct op zal vallen tijdens het spelen van deze gokkast, is dat er geen Gamble Feature is waarmee je door kunt spelen met de winsten die op de wielen staan. Dat heeft de gokkast ook niet nodig, want er gebeurt meer dan genoeg tijdens het spelen van deze gokkast!

Rainbow King Welkomst

Hoe speel je Rainbow King?

Rainbow King is in veel opzichten een interessante gokkast, zeker vanuit het oog van de ontwikkelaar. Er zijn aardig wat standaard animaties gebruikt op de vijf wielen en drie rijen, maar storend is dat niet tijdens het spelen van de gokkast, want de overige animaties zijn stijlvol en scherp gehouden, en alle animaties voegen iets toe aan de gokkast. Er is ook gebruik gemaakt van een wild symbool. Deze is gemakkelijk te herkennen, want het woord wild staat in de animatie gespeld. Deze wild kan alle symbolen vervangen behalve de bonussymbolen. Daarvan heb je er echt drie of meer nodig om verder te kunnen gaan.

De Rainbow King bonus

Rainbow King Bonus2

Rainbow King is voorzien van drie bonusgames. De Rainbow King Feature is daar een van. Wanneer je de koning driemaal op de wielen hebt staan, mag je je klaar gaan maken voor de bonusgame die bijzonder interessant is, want je kunt hier net zolang doorspelen tot je de collect te pakken hebt, dat is het ‘Take the Money’ vakje. Hoe meer koningen je op de wielen hebt, hoe interessanter het speelveld in de bonus wordt. De kansen op grote winsten zijn aanwezig, maar je kunt hier ook met lege handen komen te staan!

Rainbow King Bonus

Reel King spins in de Rainbow King gokkast

De Reel King spins zijn ook leuk. Je speelt hier op de buik van de koning en de truc is om alleen maar zevens op de wielen te krijgen. Dit levert verschillende winsten op en je kunt hierbij door blijven spelen zolang je alleen maar zevens op de wielen krijgt. De winsten zijn klein, maar ze kunnen lang door blijven lopen waardoor de uiteindelijke winst nog steeds groot genoeg is om een feestje mee te kunnen vieren, zeker met de goede inzet per spin.

De King Cash feature

In de Rainbow King gokkast zit ook nog een King Cash feature en dat is de laatste die hier besproken zal worden, al is er nog een feature in de gokkast verstopt. De King Cash krijg je wanneer je driemaal het kroontje op de wielen hebt staan. Je mag vervolgens prijzen gaan kiezen waarbij de minste prijs 50 maal je inzet is, en de maximale winst is 500 keer je inzet. Wanneer je hier met een leuke inzet terecht gekomen bent, kan de winst wel heel erg hoog oplopen dus!

De winlijnen in Rainbow King

Rainbow King Welkomst2

Rainbow King maakt gebruik van 20 winlijnen. Dat is een leuk aantal voor een gokkast als Rainbow King, maar je kunt het aantal winlijnen omlaag bijstellen wanneer je dat wilt. Dat kan onder in de gokkast. Hoewel dit een Novomatic gokkast is, is er geen gamble feature in de gokkast verwerkt. Er is wel een autospin, die omlaag bijgesteld kan worden met de bijzonder kleine knopjes aan de linkerzijde van de autospin knop. Onder in de gokkast kun je de inzet tijdens het spelen ook aanpassen en dit heeft gevolgen voor de bonusgames.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Rainbow King

8.8

Graphics

8.9/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

7.9/10

Voordelen

  • Veel features
  • Constant spanning

Nadelen

  • Drukkere gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger