Lucky Lady’s Charm deluxe

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Novomatic gokkasten

Lucky Lady’s Charm deluxe

Lucky Lady’s Charm deluxe is een gokkast van Novomatic, en deze gokkast is bijzonder standaard gehouden waarbij geen ruimte gelaten is voor verrassingen. Het gaat hier allemaal om het geluk, het geluk dat jij aan je zijde wilt hebben op het moment dat je gokkasten gaat spelen op het internet. De opzet van de gokkast is standaard met vijf wielen en drie rijen, en ook het aantal winlijnen van tien is standaard voor de ontwikkelaar Novomatic, maar de free spins zijn zeker niet standaard. Je wint hier veel free spins met ook nog een leuke multiplier, en de free spins worden op een unieke manier gespeeld.

Lucky Lady’s Charm deluxe Gokkast Novomatic Achtergrond

Hoe speel je Lucky Lady’s Charm deluxe?

Lucky Lady’s Charm deluxe is een gokkast met een standaard opzet met de vijf wielen en drie rijen. Er is gekozen voor bijzonder veel standaard gokkast symbolen en dat is jammer, want het thema van de gokkast had meer ruimte gehad voor animaties die wel binnen het thema zouden hebben gepast. De overige animaties hebben allemaal te maken met dingen die geluk kunnen brengen, maar de geluiden in de gokkast zijn op hun beurt bijzonder ongelukkig gekozen. Die kun je rechts boven in de gokkast uitzetten, want ze voegen niets aan de gokkast toe. Lady Fortune is zelf de wild. Deze kan alle symbolen vervangen om tot winsten te leiden, maar kan de glazen bol niet vervangen omdat dit de scatter is. Die is bijzonder interessant, want deze zal leiden tot de free spins, en die zijn volledig anders in Lucky Lady’s Charm deluxe.

De free spins in Lucky Lady’s Charm deluxe

Luck Lady's Charm Gratis Spins

Wanneer je de glazen bol minstens driemaal op de wielen hebt staan, dan krijg je de free spins in je schoot geworpen. Je krijgt maar liefst vijftien free spins in de Lucky Lady’s Charm deluxe gokkast, met een multiplier van driemaal alle winsten op de wielen. Dat is al interessant, maar de manier waarop de free spins gespeeld worden, die is nog leuker. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van de wielen in de free spins. De velden worden één voor één geopend waarmee de spanning een stuk hoger is.

Er zijn namelijk maar tien winlijnen en daarmee kun je zelf heel goed inschatten welke symbolen je nodig hebt om de winsten af te maken op de wielen. Tijdens het spelen van de free spins moet je de glazen bol zeker niet vergeten in de gaten te houden. Je kunt namelijk nog meer free spins winnen tijdens de free spins. Wanneer dat gebeurt, krijg je vijftien free spins opgeteld bij de free spins die je nog tegoed had. Weet je niet meer hoeveel free spins je nog hebt tijdens het spelen, kijk dan even onder de wielen. Tijdens de free spins kun je auto spin gebruiken, en ook de gamble is gewoon actief op dat moment.

De winlijnen in Lucky Lady’s Charm deluxe

Zoals in veel van de andere Novomatic gokkasten staat het aantal winlijnen in Lucky Lady’s Charm deluxe op 10. Je kunt het aantal winlijnen omlaag bijstellen onder in de gokkast, waar je ook de inzet per lijn in kunt stellen wanneer je met een andere inzet wilt spelen. Lucky Lady’s Charm deluxe kun je spelen met een bijzonder lage inzet, wanneer je met echt geld wilt spelen om het gokken wat echter te maken in een online casino. Er is ook een gamble feature onder in de gokkast, en daarnaast kun je de autospin functie gebruiken om de gokkast zelf het werk te laten doen tijdens het gokken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Lucky Lady’s Charm deluxe

8.7

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.4/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Features in de gokkast
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geluiden zijn slecht gekozen
  • Teveel standaard animaties
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger