Golden

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle NextGen gokkasten

Golden

Golden is een gokkast van NextGen Gaming die al snel aantrekkelijk zal blijken voor veel mensen die online willen gokken voor het vermaak. De gokkast zit namelijk vol met kleine en bijzondere extraatjes die interessant zijn, en die ervoor zorgen dat deze gokkast in de toplijsten in het casino komt te staan. Het lijkt vooral te gaan om het zoeken naar het gouden ei, en dat in een interessante setting binnen de gokkast. De opzet in het aantal wielen en rijen is standaard, maar daar houdt het ook wel redelijk mee op.

Golden Welkomst

Hoe speel je Golden?

Golden is een van de gokkasten op het internet die je eigenlijk eens gespeeld moet hebben met het geluid aan. Ook wanneer je niet houdt van geluid tijdens het gokken. NextGen Gaming heeft hier namelijk veel aandacht aan besteed en dat zorgt ervoor dat het een leuke gokkast is die zeker invloed zal hebben op je humeur. Linksonder in beeld stel je de inzet per spin in op de vijf wielen en drie rijen. Er is een wild symbool en een scatter symbool, en de overige animaties zijn scherp en vermakelijk wanneer je er eens goed naar kijkt. Helaas is niet alles perfect aan de gokkast. De ontwikkelaar heeft ervoor gekozen om de standaard symbolen negen tot en met de aas te gebruiken om de gokkast te vullen en dat lijkt veel meer dan eigenlijk noodzakelijk geweest zou zijn.

De free spins in Golden

Golden Bonsuronde

Golden is voorzien van leuke free spins die bijzonder aantrekkelijk kunnen zijn tijdens het spelen. Het is niet moeilijk om de free spins vrij te spelen, want het wild symbool kan ook de scatter vervangen waardoor je net even iets eerder bij de free spins aangekomen bent. Heb je tijdens de free spins een winst met vijf symbolen op rij, dan wordt deze winst vervijfvoudigd. Hiernaast is het goed om te weten dat je extra free spins kunt winnen tijdens het spelen van de free spins, waardoor je langere tijd gratis kunt spelen met de kans op hoge winsten. De free spins zijn daarmee zeker de meest interessante feature in de gokkast.

Winlijnen en jackpot in Golden

Golden is niet voorzien van een jackpot, maar de maximale winsten liggen relatief hoog en de RTP ligt boven de 97%. Dat maakt de gokkast ook een interessante optie zonder de mogelijkheid om een jackpot te winnen. Daarnaast zijn er geen winlijnen gebruikt bij de gokkast. Je kunt als speler dus ook niet een aantal winlijnen instellen. Er zijn 243 manieren om te winnen, waardoor het makkelijk is om tijdens het spelen direct al te zien of je een winst op de wielen hebt staan of dat het een spin wordt om snel te vergeten. Een bonusgame is overigens ook niet in de gokkast gebruikt.

De kracht van Golden komt uit de geluiden en de animaties, maar ook uit de makkelijke manier waarop de gokkast gespeeld kan worden. Daarmee is het zeker een aanrader voor mensen die niet zozeer op zoek zijn naar een flitsende gokkast, maar die wel vermaakt willen worden tijdens het gokken op het internet. Deze gokkast draait prima op de computer en de laptop, maar is bij voorkeur geschikt voor de mensen die gokkasten willen spelen vanaf een mobiel apparaat. Op welk apparaat je ook speelt, de gokkast zal snel laden en is gemakkelijk in te stellen zodat je direct kunt beginnen met het spinnen van de wielen, in de hoop dat de gokkast je geen windeieren zal leggen!

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Golden

Golden
8.525

Graphics

9/10

  Kenmerken

  9/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    8/10

     Voordelen

     • Sterke gokkast
     • Leuk thema en geluid
     • Sterke free spins

     Nadelen

     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Golden
     Average rating:  
      1 reviews
      by John
     Bonus

     De gratis spins zijn niet echt boeiend

     Advertisment ad adsense adlogger