Glorious Empire

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle NextGen gokkasten

Glorious Empire

Glorious Empire is een gokkast van Nextgen Gaming waarbij de inspiratie duidelijk uit het Romeinse Rijk gehaald is. Het is een gokkast met een leuke opzet die direct afwijkt van de standaard gokkasten die we tegenwoordig veel vaker in het casino zien. De manieren om te winnen wijken af, de free spins wijken af en daarnaast is ook de opzet van de gokkast anders. Het is maar goed dat er gebruik gemaakt is van standaard symbolen, anders was de gokkast zo vol met animaties en elementen geworden dat het lastig geworden zou zijn om Glorious Empire te spelen!

Glorious Empire Welkomst2

Hoe speel je Glorious Empire?

Glorious Empire is een gokkast waarbij veel elementen en animaties samenkomen. De vijf wielen en vier rijen zorgen ervoor dat er genoeg te beleven is tijdens het spelen van de gokkast en alle animaties zijn levendig gemaakt, al is niet te zeggen dat deze ook bijzonder scherp zijn. De animaties worden afgewisseld met de standaard symbolen tien tot en met de aas, wat in deze gokkast een voordeel is. Het zorgt er namelijk voor dat er een hogere mate van duidelijkheid is. Waren alle vakken gevuld geweest met animaties rond het thema, dan was het lastig geweest om de gokkast te kunnen spelen.

Glorious Empire Welkomst

De gokkast is voorzien van een scatter symbool en van wild symbolen. De wild symbolen zijn interessant in de basisgame, maar worden pas echt belangrijk op het moment dat je de free spins vrijgespeeld hebt. Deze gokkast kun je zeker met het geluid aan spelen, maar de vraag is of dit op een gegeven moment niet te druk zal worden.

De free spins in Glorious Empire

De free spins zijn het meest interessante gedeelte van de Glorious Empire gokkast. In de free spins haal je doorgaans de grootste winsten en dat gaat bijzonder snel in deze gokkast, want alle wild symbolen die je op de wielen krijgt, blijven de rest van de free spins staan. Met een klein beetje geluk heb je direct al een leuk aantal wild symbolen op een rij en dan zijn de rest van de free spins pure winst. Een leuke extra natuurlijk, helemaal wanneer je ziet dat ook de scatter langs blijft komen tijdens het spelen van de free spins. Grote winsten dus, en dat zonder zelf een euro in te moeten leggen om de wielen in beweging te zetten!

Glorious Empire Scatter

Bij driemaal de scatter krijg je 7 free spins. Heb je er vier, dan krijg je 10 free spins. Heb je echt geluk en heb je vijfmaal de scatter, dan krijg je 15 free spins. Aangezien ook hier alle wild symbolen blijven staan, betekent dat gegarandeerd dat je met een leuke winst uit de gratis spins zal komen!

Jackpot en winlijnen in Glorious Empire

Glorious Empire heeft in totaal 40 winlijnen. De winsten worden in twee richtingen gerekend waardoor het goed is om even op te letten wanneer je gaat spinnen, want dat is net even iets anders dan de overige gokkasten die je op het internet tegen kunt komen. Er is echter geen jackpot in de gokkast gebruikt en dat is logisch. Glorious Empire heeft namelijk al meer dan genoeg te bieden aan de mensen die op zoek zijn naar een leuke gokkast en een jackpot zou hier totaal overbodig geweest zijn. De gokkast zelf, de animaties, de geluiden en de free spins zijn genoeg om een leuke avond te hebben met Glorious Empire en alle mogelijke winsten die op de wielen voorbij kunnen komen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Glorious Empire

Glorious Empire
85.25

Graphics

9/10

  Kenmerken

  9/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    8/10

     Voordelen

     • Sterke free spins
     • Hoge winsten
     • Spannende gokkast

     Nadelen

     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Average rating:  
      1 reviews
     by Jonathan on Glorious Empire
     Leuke thema

     €200 gewonnen

     Advertisment ad adsense adlogger