Wonky Wabbits

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Wonky Wabbits

Heb je een moestuintje en heb je een hekel aan konijnen die je groenten opeten? Dat kun je beter wegblijven van Wonky Wabbits, de gokkast van Net Entertainment die helemaal gebouwd is rond een speciale feature die in het voordeel van de gokker werkt. Het draait hier namelijk helemaal om de groenten die je in de moestuin kunt hebben, en de konijnen die een gat graven om de groenten voor je te oogsten. De maximale winst is 390.000 munten en dankzij de speciale feature is er altijd wel een leuke winst te halen op minstens één van de spins. De gokkast heeft geen free spins en geen bonusgame, maar wanneer je deze gokkast eventjes gespeeld hebt, zal je er al snel achter komen dat de gokkast dit ook niet nodig heeft. De speciale feature zorgt namelijk voor constant vermaak tijdens het spelen in het online casino.

Hoe speel je Wonky Wabbits?

Hoe speel je Wonky Wabbits Gokkast Netent

Wonky Wabbits heeft een gemakkelijke opzet met vijf wielen en drie rijen. Dat maakt het spelen makkelijker, en geeft de speciale feature net even iets meer ruimte en aandacht. Er is veel gebruik gemaakt van standaard symbolen in de gokkast. De tien tot en met de aas zijn verwerkt in de gokkast om de animaties op te vullen. De rest van de animaties bestaat uit verschillende groenten, zoals broccoli en wortels, maar ook mais en tomaat komt op de wielen voor. Er is ook een wild symbool dat alle animaties kan vervangen om een winst compleet te maken voor je. Dat gaat bij Wonky Wabbits net even iets sneller dan bij andere gokkasten en dat heeft weer alles te maken met de feature die Net Entertainment speciaal ontwikkeld heeft voor Wonky Wabbits.

De speciale feature in Wonky Wabbits

Wonky Wabbits Gokkast Netent Feature

Tijdens het spelen van gokkasten ben je ongetwijfeld speciale features tegen gekomen. Er zijn er een flink aantal ondertussen, maar veel van de speciale features vergen nog steeds flink wat geluk. Het valt niet altijd goed en daardoor kan een speciale feature of een hele sessie met free spins zonder winst uitpakken in een treurspel. Bij Wonky Wabbits hoef je je daar geen zorgen om te maken. Zodra de speciale feature plaatsheeft, krijg je gegarandeerd winst. De feature werkt namelijk altijd in het voordeel van de speler.

Wanneer er een wild symbool op de wielen komt te staan, gaat het konijn op zoek naar de meest wenselijke plaats voor een ander wild symbool op de wielen. Daar komt vervolgens een nieuwe wild te staan die de winsten voor jou afmaakt. Elke wild levert dus een nieuwe wild op. Dit kunnen er in totaal maximaal 16 worden uit één spin. Daarmee ben je automatisch heel dicht in de buurt van de maximale winst in de gokkast, die op 390.000 munten ligt. Met een leuke muntwaarde kan dat flink wat geld opleveren.

De winlijnen in Wonky Wabbits

Wonky Wabbits heeft vijftien zichtbare winlijnen, maar de schijn bedriegt hier. Er zijn weliswaar vijftien winlijnen, maar aangezien de winlijnen van links naar rechts gelden, maar ook van rechts naar links, speel je tijdens het online gokken op Wonky Wabbits dus eigenlijk met dertig winlijnen. Deze zijn niet aan te passen, je speelt Wonky Wabbits dus altijd met het vastgezette aantal winlijnen. Wil je toch liever minder geld inzetten, dan kun je de muntwaarde en het inzetniveau aanpassen om zo met wat minder geld te spelen. Er is geen jackpot in Wonky Wabbits. Er is ook geen bonusgame en er zijn geen free spins. Toch is de kans groot dat je na het spelen van deze gokkast nog minstens één keer terug zal komen om het spelletje nog eens te spelen, gewoon omdat het kan.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wonky Wabbits

9.3

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.4/10

Speelbaarheid

9.5/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Winlijnen in twee richtingen
  • Sterke en leuke feature

Nadelen

  • Geen jackpot

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger