Wild Witches

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Wild Witches

Wild Witches is een gokkast van ontwikkelaar Net Entertainment waarbij alles draait om de wereld van de heksen en de toverdrankjes. Het is op het eerste oog een drukke gokkast met veel kleurtjes en animaties en een lage maximale winst van 120.000 munten, maar de schijn bedriegt. Wild Witches is een aantrekkelijke gokkast met veel spanning vanwege de verschillende mogelijkheden om de winsten aanzienlijk te vergroten. Tijdens het spelen van Wild Witches zal je je niet snel vervelen en met de free spins die je kunt winnen, wordt het al snel een leuker spel. Er is geen bonusgame, maar er is wel een speciale feature bedacht met de wild tijdens het spelen van deze gokkast.

Hoe speel je Wild Witches?

Wild Witches is een gokkast met een standaard opzet. Er zijn vijf wielen en drie rijen en daar is weinig betoverends aan. Er zijn geen standaard symbolen in de gokkast verwerkt. Alle animaties zijn speciaal voor de gokkast gemaakt en dat draagt bij aan de beleving van het spel. Je vindt hier voornamelijk heksen, heksenketels en toverdrankjes die allemaal kunnen zorgen voor leuke winsten. De geluidseffecten werken ondersteunend tijdens het spelen van de gokkast en passen prima bij het thema.

Tijdens het spelen zal je al snel zien dat er twee verschillende wild symbolen in de gokkast verwerkt zijn. De normale wild is het witte doodshoofd. Deze verdubbelt alle winsten die je maakt met deze wild in de combinatie. Er is ook een wild die een gouden kleur heeft. Deze verviervoudigd de winsten die je maakt tijdens het spelen. Het is dus goed om de doodshoofden in de gaten te houden tijdens het spelen, want deze kunnen flink wat geld opleveren!

De free spins in Wild Witches

Wild Witches Gokkast Netent Wild

Wanneer je minstens driemaal de scatter op de wielen gekregen hebt tijdens het spinnen, dan ga je naar de free spins in Wild Witches. Deze free spins kunnen je veel geld opleveren, want de winsten worden hier verdrievoudigd. Tel daar de multiplier van de wild symbolen bij op en je snapt waarom sommige spelers alleen nog maar Wild Witches willen spelen in het online casino! De free spins worden gespeeld in hetzelfde venster. Het enige dat er niet is, is de spinbutton. Die is vervangen door het aantal free spins dat je nog over hebt tijdens het spelen. Tijdens de free spins kun je extra free spins winnen en alleen hier is de maximale winst in de gokkast te verdienen. Deze staat op 120.000 munten. Dat kan flink wat geld zijn met de juiste muntwaarde op het moment van spinnen dus!

De winlijnen in Wild Witches

Wild Witches maakt standaard gebruik van 20 winlijnen. Dit aantal winlijnen is aan te passen. Wanneer je op de knop drukt, ga je automatisch naar één win lijn. Wil je er meer hebben, dan zal je vaker op de knop moeten drukken. Het is niet direct aan te raden om het aantal winlijnen omlaag bij te stellen. Met de multiplier die gebruikt wordt in de free spins en de wild symbolen kan het verstandiger zijn om de waarde per spin aan te passen en de winlijnen te laten staan. Dat kun je links en rechts van de spinbutton doen.

Je kunt de muntwaarde omlaag halen, maar je kunt ook het inzetniveau aanpassen. Houd wel in de gaten dat de maximale winst op deze manier minder wordt. Het zijn allemaal afwegingen die je zelf kunt maken, want alles is in te stellen in deze Wild Witches gokkast die jou wellicht kan betoveren met alle mogelijkheden en extraatjes die het spel te bieden heeft voor de mensen die graag gokkasten willen spelen op het internet.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wild Witches

8.6

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.3/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Features
  • Opzet van de gokkast is strak

Nadelen

  • Geen jackpot

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger